Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 744: Devrim Ordusu Kurmay Başkanı

Şu bölümde anladım ki eğer Ace yaşasaydı hakikatten denizciler bu adamı durdurmazdı, en mantıklı olanı yapmışlar 2 sene önce coşmadan engellediler.
 

Roronoa Zoro

Luffy lan bu... Hala benimseyemedim Sabo olduğunu.
 
Doflamingo Lawı bence kontrol ediyor olabilir yoksa luffye niye atar yapsın.Genelde kontrol ettiği adamlar diğerlerini etrafından uzaklaştırmaya çalışıyor.
 
Vay anasını sayın seyirciler, manyak bölüm. Meyveyi direkt yedi lan hayvan :D
Aokiji kapak serisi başlamış. Süper oldu bu. :a:
 
2 haftadır efsane bölümler okuyoruz gerçekten. Keşke ara vermeseydi.

Neyse ben hala Sabo'nun Luffy kadar güçlü olduğuna inanmiyorum. Zaten Luffy'ı KK yapacak olan şey sadece saf gücü değil.

Ayrıca devrim ordusunun çıktığı bir bölümde kapak resminde Kuzan'ın olması da manidar.
 
Geçen biri golden Week'e kadar ara yok demişti. Bu Golden Week mayısın ilk haftası değil miydi? :/
 
mangayı okurken benim 2. den anladığım dragondan sonraki adam değil çünkü one piece'te her zaman lider, 1. adam ve 2. adam falan oldu o yüzden lider dragon ve 1. ve 2. adam diyerek bir sıralama vardır.
Bu cage olayın gelirsek sonuçta dof ip kullanan bir adam ve karşıdakileride küçük bi alana sıkıştırıp hareket alanlarını daraltırsa kendi yeteneğini daha etkili kullanabilir eğer olay böyle ise bence zoro devreye girer ve pikayı etkisizleştirip bu kafes işini bozar gibime geliyor sonrasındada vs ler olur heralde .
Fakat kafamı karıştıran durum dof'un açıklaması bu tekniği kullanacak duruma gelmesi tekniğin çok über bişey olabileceği izlenimi bıraktı belki kendisine bile zarar verene tehlikeli bi saldırı olabilir.
Law'ın şaşırması ise belkide bazı arkadaşların teorilerinde olduğu gibi cora-son güçlü bi adamdı dofta son çare bu tekniği kullandı ve öldürdü onu ya da su süpernovalardan capone nasıl milleti kendi içine alıyor askerleri gibi şavaştırıyor doffunda böyle teknigi vardır ve bunları kendi içine hapsetmiştir.
 
Dragonda sengoku gibi fikir adamıymış öyle diyorlar fikirleri çok keskinmiş ama şu an oğlunu bile dövemez. :D
Dragonun çok iyi muhafaza edilmesi lazım o beyin önemli.Yoksa sengoku gibi beti benzi atar.
Sana hayranım MW. Nerde özellikle görmezden geldiğim bir yorum varsa direk benim yorumun altına yapıştırıyorsun onu :D. Bilerek görmezden geldiğimi mi anlıyorsun nedir kimsin lan sen! :D.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık