Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 744: Devrim Ordusu Kurmay Başkanı

WB'nin 2. adamı Ace.
Dragon'un 2. adamı Eski Sabo.
WB = Dragon
Eski Sabo = Ace.
Ace = Amiral
Mera Sabo > Amiral
Yonko > Amiral
Sabo = Yonko
Dragon = ? :( Kafamda deli sorular. :(
mahir,yanlıs anlamadıysam sabo, dragondan sonraki en yetkili kişi.yani halihazırda bir beckman,marco gibiymiş.zaten acein gücüyle,sabonun gösterdigine bakarsakta, bu daha makul.sabo meyveyi almadan öncede bir amiralle eşit dövüsebilirdi bence,ace ise denklik kurabilecek bir adamdı.

mera meradan sonra, sabo amirallerle eşitte diyebiliriz, güclüde diyebiliriz.sonucta eşit adam bir digerini bir vsde yenebilir.ama bence; sahip oldugu haki bazlı gücünün üstüne, logia yedigi için,normal amirallerimizden güclü olmalı.üstelik kurguya bakarsak, acei öldüren akainu olsada aslında meyvesiydi.sabo bu meyveyle akainuyu döverse fantastik olur.yani ben acıkca saboyu,dragonun akainusu olarak görüyorum.

dragonun kendisine gelince;goroseideki beklentim tutarsa,kong ve o ihtiyarlar seviyesinde dehsetül cengiz bir sey cıkıcak bence,yani en kötü bir yonko gücünde olmalı,tabi benim fikrim bu :good:

ama sürekli açığını kapatabiliyor bence kaleyi çıkılmaz bi hale sokabilir.
dedigim gibi olabilir,fikrine saygı duyuyorum. sadece,dofun bahsettigi bir seyin, dofun gücü olması fikri aklıma daha cok yattı :good:
 
Ace'de haki var mı yok mu belli değildi.Sabo'da amiraller kadar haki var anlaşılan.Eksiği ne ? Amiraller kadar über meyve.Son bölümde o meyveyi de aldı.Amiral seviyesine geldi diyebiliriz tabi biraz ustalaşması lazım meyvede.

@mistic

Haklısın reis.Dragon=Karl Marx,Sabo=Che Guevara
 
Hajrudin ve Usopp, Usopp ve Elbaf ilişkisine güzel bir ekleme olmuş. Umarım Sabo'yu yine Junko Takeuchi seslendirir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık