Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 939 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin gelişmesine niye bu kadar taktınız ki? Size göre Zoro ile Luffy her daim eşit kalacak nasılsa.

Hyo amcamın sahnesini merakla bekliyorum.
 
Luffy'nin gelişmesine niye bu kadar taktınız ki? Size göre Zoro ile Luffy her daim eşit kalacak nasılsa.

Hyo amcamın sahnesini merakla bekliyorum.
Luffy bir sürü savaşa giriyor bir şekilde kafaya takıyor deniyor o şekilde haki geliştiriyor ya da bir sekilde giriş yapıyor, torpilli oluyor.:D Zoro eğitimden zaten o haki uzmanlığında dönüyor.:hhh:
 
:d Luffy yine boss yensin. Blueno gibi adamları alsın. Luffy vs Tuhaf Smile ciddi ciddi uzun uzun cizecegine ben Page1 ya da Nami vs Orochi ne oldu daha çok merak ediyorum. Veya 2 amiral vs devrimciler daha çok merak ediyorum izlemeyi.

Ana karakterin gereksiz dovusune bu kadar kalem harcaması diğerlerine 0 iken gayet rahatsız ediyor beni. Seri bu olmamali.

Zevkler diyelim :)
Valla ben de isterim ama Oda'ya da neden böyle yapıyor diye eleştirmem çok. Hem işime geldiği için, hem de Luffy ile tayfanın rolü, gideceği nokta falan filan aynı olmadığı için. O yüzden Luffy'nin her gelişimi, her olayı çiziliyor. Sanji'nin de, Zoro'nun da, Nami'nin de, Robin'in de bazı dövüşleri sadece bir cümle ile haber verilebiliyor. O yüzden ben çok takılmıyorum. Sonuçta Luffy'nin yolculuğınu okuyoruz. :)
 
Kimse Zoro ve Luffy kıyası yapmamışken konusu niye açılıyor? Rahatsız olunan kısım bu şekilde gelişimi? Diğer karakterlerin es geçilmesi. Op böyle bir seri değildi, belli değerleri vardı.

Hapishanede işkence görmesi gerekiyorken, bu şekilde geliştiğini okumak sizi tatmin ediyorsa, bir şey diyemem. @Aiden 'in dediği gibi zevkler.
 
Luffy'nin sadece haki türü çalışarak Kaido'yu yenmeyi düşünmesi çok çocukça bir istek. Serinin içinde bir çok kullanıcısının olduğu bir haki türü ile yenerse Canavar korsanlarının ismi Pet korsanları ile değişmeli. Bu Luffy'nin gelişmesini istemiyorum anlamına gelmiyor ama 3-4 gün önce tek yediği adamı sadece bir haki türü ile yenmeyi düşünmek başlı başına saçmalıktır. Buna rağmen vücudu çekse bile yeteneklerinin çekmemesi Hyo amca için mutluluk verici bu adam çok iş yapacak.

Zoro kısmı ayrı bir olay hadi kız sana güvendi açıkladı sen niye güvendin de açıkladın kıza. Azıcık ipucu falan verirsin anlarım da her şeyi anlatmışsa büyük gerzeklik yapmıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık