Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Canavar Üçlü Güç Artışları İncelemesi

Yav biri neden 932 m ödüllü isimli kılıcı olan yonkou KILIÇUSTASI olan Cracker'ın saldırısını karşıladığı sahneyi atmıyor.
Hani şu 11 saatte yenemediği, yenmek için nami ve ormanın yardım ettiği, yenilsin diye kılıcını koka kaplamadan oda tarafından saldırtılan cracker mi?
 
Kardeş sende mukayese sorunu mu var ? Hani laf olsun diye sordum bu soruyu çünkü bir sorun olduğu aşikar. Her seferinde yazıyorum ama anlamanız için 10000000000000 kere yazmak gerekiyor sanırım. Bak. Olabildiğince basit bir şekilde anlatıcam ki anla. Elimden gelenin en iyisi bu.. İşi gücü bırak, sessiz sakin bir yere geç ve oku.
Geliyor.

Senin iki silahlanma hakisini karşılaştırman için iki tane silahlanma haki içeren sahneye ihtiyacın var. Burayı anladın mı ? İnşallah anlamışsındır. Allahım zihin açıklığı versin amin amin aminnnn. İkinci kısım geliyor.

Şimdi senin elinde iki tane silahlanma hakisi içeren sahne yok.. Bir süre bekliyim ki burayı da anla. İki dakika sonra yazıma devam ediyorum. Sindire sindire anla.. Heh üçüncü kısım geliyor.

Şimdi senin silahlanma hakisi karşılaştırman için iki tane sahneye ihtiyacın vardı ama elinde bir tane var. Bu durumda Luffy'nin hakisi Zoro'dan daha iyi diyebilmen için gerekli materyal/argüman/sahne elinde mevcut değil. Bu nedenle hem çivi hem de orak örneğin adaletsiz ve eksik bir karşılaştırma çavası olduğu içiiiiiin bu örnekleri vermen hiçbir şey ifade etmiyor.

Son paragraf biraz uzun oldu ama umarım o kısımda zorlanmazsın. Zorlanırsan haber ver her cümleyi ayrı ayrı, alt alta yazayım.

Hadi kolay gelsin canım :byee:
Yine boş yapmaktan öteye gitmeyen atarlı sözler. Üslubunu düzelt hele DnS, muhteşem zekanla daha normal tepkiler vermeye çalış. :artiz:
Yav biri neden 932 m ödüllü isimli kılıcı olan yonkou KILIÇUSTASI olan Cracker'ın saldırısını karşıladığı sahneyi atmıyor.
Gözünü kapatıp yürümeye çalışana yolu işaret etmenin faydası yok ki!
Hahaha ne güzel kılıflar ne güzel kılıflar :) Gerçekten Zoro ve Luffy konularında çok objektifsin :D Bir adamın ölümüne tüm hakisi! ve Hakili olduğu bile meçhul bir saldırı yapan iki karelik adam!
Yani Konu Luffy mi? Evet. Ölümüne hakili saldırı yapan bir irade kan aldı ondan! Konu Zoro'mu evet? He o zaman Çöpten darbe yedi. Hayır Bellamy'nin nasıl bir çöp olduğunu bilmesek yutarız da neyse :)
Bellamy-> Ölümüne bi hakili saldırı yapıyor mu? Luffy onu öylece bekliyor mu? Evet.
Tek olan da ağzından kan gelmesi mi? Evet. Peşine gidip Dof ve Trebola dalıyor mu Luffy? Evet. Üstüne bi de büyük bi savaş veriyor mu? Evet. Katakuri Cracker Dof gibi adamların delici ve hatta hakili olduğu kesin saldırılarına Luffy dayanabiliyor ve fazlasıyla karşılık veriyor mu? Evet.
Tırpan-> Haki çizilmiş mi? Hayır. İki üç karelik bi karakter mi? Evet. Zoro boylu boyuna deşilip peşine bayıldı mı? Evet. Orada Zoronun çalınan kılıcı ve bi başka rakip de var mıydı? Evet.
 
Bellamy-> Ölümüne bi hakili saldırı yapıyor mu? Luffy onu öylece bekliyor mu? Evet.
Tek olan da ağzından kan gelmesi mi? Evet. Peşine gidip Dof ve Trebola dalıyor mu Luffy? Evet. Üstüne bi de büyük bi savaş veriyor mu? Evet. Katakuri Cracker Dof gibi adamların kesici ve hatta hakili olduğu kesin saldırılarına Luffy dayanabiliyor ve fazlasıyla karşılık veriyor mu? Evet.
Tırpan-> Haki çizilmiş mi? Hayır. İki üç karelik bi karakter mi? Evet. Zoro boylu boyuna deşilip peşine bayıldı mı? Evet. Orada Zoronun çalınan kılıcı ve bi başka rakip de var mıydı? Evet.
Luffy'nin, Dof'un kukla gibi oynattığı Bellamy den darbe alıp kanı aktıktan sonra Koka'ya rağmen, Gidip de Dof'u dövmesi arasında ki tezatlığı görüyorsun ki; Dof'u, Cracker'i ve özellikle de Kata'yı nasıl yendiği de belli. Hele bir de öyle anlatıyorsun ki Kata dan iki de bir kaçan Luffy değilmiş gibi neyse.

Ama Serinin başından beri dayanıklılık da en iyi olan Zoro'yu, o kadar tezatlığa rağmen tek sahnede gömüyorsun. O zaman Zoro, Mihawk'ın saldırısına dayanan. Kuma olayında onca şeye rağmen ayakta kalan. Mr 1 dövüşünde ölümün eşiğine gelmesine rağmen dövüşten hemen sonra kalkıp Nami'yi sırtlayıp koşan adamı, Bir sahnede dayanıksız ilan ediyorsun. Hem de iki karelik adam için :) Gerçekten bu da çok objektifmiş.

He bir de, Hakili ya da değil sonuçta Zoro da koka yapmamış. Adam deliniyor ve nasıl delindiği belli. Ona rağmen kalkıp tek atıyor. Bellamy'nin darbesinden daha zararlı bir darbe o.
 
Ama Serinin başından beri dayanıklılık da en iyi olan Zoro'yu, o kadar tezatlığa rağmen tek sahnede gömüyorsun
Bi kere bu tamamen uydurma. En iyi falan değildi serinin başından beri. Ayrıca ortalamaya göre dayanıksız demedim Luffy’ye nazaran dayanıksız dedim. Ki öyle de zaten.
Cevap veremediğine göre ne kadar saçmaladığının farkına varmışsın. Güzel.
Ne yazdın da neyin cevabını bekliyorsun la? Boşa sallamışsın sadece. Zoro b. haki kullanmadı diye savunman Zoroyu daha ezik göstermekten başka bi halta yaramaz. O kadar geri ki vücuduna haki basıp savunamıyor bile demeye getirdiysen Zoronun ezikliğini ikrar etmiş olursun anca.
Bir Luffy'nin mi hakisi bitiyor?
Daha üst seviye göremedikleri için benimseyememişler bu haki işini.
 
Bi kere bu tamamen uydurma. En iyi falan değildi serinin başından beri. Ayrıca ortalamaya göre dayanıksız demedim Luffy’ye nazaran dayanıksız dedim. Ki öyle de zaten.
Uydurma mı? Maalesef dediğim gibi Bro Zoro ve Luffy konusunda objektif olamıyorsun :) Manga'yı bir daha oku. Ne zamandır yanlarında olan Nami bile kendi ağzı ile söylüyor. Aaa ama dur ona da bir kılıf bulmuştunuz değil mi? :D
 
Şimdi pika dövüşüne tekrar baktım. Acaba Zoro sadece kılıçlarına haki basabiliyor olabilir mi? Kılıçları hakiledikten sonra elleri normal çizilmiş. Eğer bir hata yoksa.
Biraz hafızamı yokladım fakat kılıçlarına haki basarken ellerinin kararmasından başka kokalı sahne hatırlayamadım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık