Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law kendi gücünün de tayfasının gücünün de farkında. Herkesi koruyamayacağını biliyor ve muhtemelen kendisi ile ilgili bir şey de anlatmıyor tayfasına. Bu noktada tayfanın ısrar edecek bir sebebi de olmuyor. O yüzden onları tehlikesiz bir yere bırakıp işe gidiyor :D tayfası umarım ölmez. Bu şekilde bağlanmasını istemem açıkçası. Kendi gemisiyle gelsin işte.

@traokun kin kolay kolay unutulabilir bir şey olmadığı gibi kininin sebebiyle bizzat karşılaştığında ve o adam seni kışkırttığında gizli kalmış bile olsa açığa çıkacağı aşikardır. Law zaten bugüne kadar intihar etmediyse bende tayfasının etkisi var. Luffy de kini ortadan kaldırmamış sadece içini rahatlatmış sakinleşmesini sağlamış Lawın bence
Onda hem fikiriz. Gücünün farkında olduğu için tayfasını tehlikeye sürüklemek istemiyor. Tamam da böyle bir tayfayla nereye varacaksın o zaman?? Bu tayfa seni dibe çeker zafer elde edemezsin. Aha işte bak, Wano gibi ciddi bir yerde yakalandılar. Ne olacak şimdi?

Doffy'i indirdiklerini öğrenip Law'a söyledikleri şey bile... " Aaa kaptan Doffy'i yenmişsiniz, gazetede gördük. " Normal bir şeymiş gibi söyleniyor. Cidden anlamıyorum. :oleyo2:

Bu tayfaya karşı her zaman sorumluluk aldı. Kendisini hiç rahat hissetmedi. Bu yüzden de Law, belli bir kalıbın içine sıkışıp kaldı. Bepolar ile kendini bulamadı, bence.


Luffy'lerin yanında kendisini bulmaya başladı. Kişiliği değişmeye başladı.

Ekmek sorununa verdiği tepkiye kendi bile şaşırmıştı. Rahatlamaya başladı.

Luffy'e Cora'yı anlatması. Zoro ile sake içmeleri. Sanji ile onigiri atışmasına girmesi(sbs de söylendi). Chopper ile beraber iş yapması gibi gibi... Şu haliyle tayfadanmış gibi görünüyor. Son zamanlarda bizimkilerden farkı yok.

Epik sahneler açısından ben ölmelerini isterim aksi şekilde Zou'da yaşam sürsünler.
 
Son düzenleme:
Marco vs Weevil en çok beklediğim karşılaşmalardan. Umarım off panel olmaz ve Marco'nun yenilgi haberini almayız.

Marco ayıboğanı paket ettiğinde "Amiral level" diyebilecek miyiz kendisine?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık