Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm bunların çıkış noktası, kılıç ustasının gücünün çoğunu kılıca bağlayanlara tepkiden doğmadı mı zaten? Zoro kılıç alırsa beleş power up olmuş olacak denmedi mi? Tepki, bu düşünce mantığına gösterildi. Yoksa ne kadar etkiliyor ne bilelim, tahmin ve çıkarım yapıyoruz.

Ayrıca "Zoro'nun yahu nerede bu en iyi 12 kılıç, üç 12'lik kılıcım olsa var ya..." dediğini duymadık. Çünkü kılıç kalitesi, laneti falan işin tuzu biberi. Kılıç ustalığın arttıkça zaten karşına çıkan rakiplerin elinde daha iyi kılıçlar göreceksin. Bu iki durum beraber gider. İkisi de birbiriyle döngü içindedir. Biraz meyve gücü gibi. Belli bir noktaya kadar güç sağlar ama asıl önemli olan meyvede ne kadar uzman olduğun demiyor muyuz? Gomu gomu'yu yeyip sadece pelte gibi kalan adamla, Yoru'yu beceriksizin birinin kullanması gibi bence. Luffy'nin Gomu gomuyu kullanması da 50'lik kılıçla dağı taşı kesmek gibi. Bunun en güzel örneğini Zoro'nun seppuku bıçağıyla attığı slashte gördük. Dünyada kaç tane kılıç ustası var acaba onu yapabilecek?
Senin dediğin yüzde gayet makul. Ben de 15-20 arası bir yüzde verirdim ama dünden sonra daha da azaldı bu. Şu siyah kılıç olayı açıklansın da, tam etkilerini görelim hakinin kılıç üstündeki. Fazla uzadı ama yazmak istediğim son şeyleri de ekleyeyim dedim. İyi forumlar.
Şunu ben de çok dedim ve duruma göre hala derim. Dememin sebebi de Zoro seven bazı kişilerin ısrarla Sanji'nin suitini beleş power up demeleri. Eğer Sanji'nin suiti beleşse, Zoro'nun kılıçlar da beleş olur benim gözümde. Onun haricinde çok fazla sıkıntı yok yani.Sana da iyi forumlar.:sapkali:
 

Funduska

İnsanlar zoro'yu övüyor diye sanji fanları neden çıldırıyor la ? Hayır yani ne alaka.
 
Shuusui ye karşı doğal bir kızgınlık var evet ama kimse kitetsu yu sormadı henüz. Yanında taşımanın esasında normal olmadığı bir kılıç var yanında ve henüz fark edilmedi sanırım. Bir de şimdi düşünüyorum da kitetsu Loguetowna a kadar nasıl gitti acaba? One piece de özellikle kılıçlara ilgi duyan dövüşçü birkaç kişi dışında gördüğümüz tek kişi o ihtiyar oldu. Belki de o adam da bir şekilde wano temelli biridir. O herif hakkında bir şeyler duyarsak hiç şaşırmayacağım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık