Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banada bizim fanların bakış açısından lazim yoksa çekilmiyor seri.Zoro'yu 10 sayfa gösterdi ise Luffy 10'uncu icraatini yapti.
Tayfa bile bir icraat yaptı sıra Zoro'da diye diye 20 bölüm oldu.
Arada adı geçiyor o kadar.
Olur mu öyle. Luffy'nin yere attığı kılıcın kabzasını, Zoro Luffy'e geri getirdi. Daha ne yapacak?
 
Zou'da ''Zoro, Shogun'u indirip Luffy'yi karşılayacak''tan, ''Zoro, Wano'da nefes aldı.'' ya dönmek. Kalite mi düştü yoksa ya.:)
Zoro wano’da ödülünü arttırdı falan diyen de vardı.
Ülke kapalı dışarıya haber gitmiyor ona rağmen yok ödülü artmıştır diyen vardı:/
Hepsi gereksiz abartı yüzünden halbuki zoro’yu olduğu gibi kabul etseler sorun çıkmayacak ve kimse bir şey demeyecek.
 
Wano daha bitmedi yalnız :D Hem icraat demek dk başı bir çöp dövmek demek değil. Şuan elle tutulur iş yapan tek kişi Robin. Bir sürü bilgi topladı kadın, o bilgiler çok değerli. Onun dışında herkes bomboş takılıyor. Luffy gitmiş hapiste ayak işi yapıyor ve her bölüm amcayı koruyor, bu mu icraat? Ama dediğim gibi arc bitmiş gibi davranılıyor, sanki Zoro hep böyle kalacakmış gibi konuşuluyor ama öyle bir şeyin imkanı yok.
 

Funduska

Yarın bir gün velev ki shanks tek kolu münasebetiyle dezavantaj yaşayıp akainu veya bir amirale yenilse ama o yarım adamdı diyecek bir güruh var.
 
Neresi taraflı yorum? Dediklerimin hangisi yalan. Buyur göster. Ayrıca Zoro boş bol dolanmıyor, arkadaşlarını arıyor. Adam kaybolmuş. Herifin karakteristik özelliği Ve luffyleri de arıyor.
Hepsi taraflı. Olanı söylemek tarafsız olmaya yetmiyor maalesef. Olanı nasıl söylediğinde önemli.

Sen Zoro kaybolurken bile Kyoshiro'nun adamlarını halletti diyorsun. Luffy'ye taş kırıyor diyorsun. Bunlar zaten Kaido'ya yenilmesinin sonuçları.Luffy yenmeyi de yenilmeyide göze alarak Kaido'nun karşısına çıkmış ve tek yemiş. Zoro ise Kyoshiro'nun adamlarını yenmiş. Sen bu ikisinden Luffy'nin yaptığını ezikçe Zoro'nukini ise tam tersi olarak lanse ediyorsun. Taraflısın tabii ki.

Mesela birisi de şöyle dese . "Luffy cesurca Kaido'nun karşısına çıkmış ve saldırılarından sonra Kaido form değiştirmiştir. Zoro ise o sırada çerçöple dövüşüyordu."

Bu da taraflıdır.

Sen kılıcın gitmesine bile kılıcı yer değiştirdi diyorsun. Ki bence o mevzu Zoro lehine ya da aleyhine bir sürü sonuca gebe. Net bile değil, sen Zoro'nun yaptığı işlere sayıyorsun.

Densetsuya aldırma sen, o adama "Zoro Shanks'ı tekler." bile desen "Bravo karşiiim lafı koydun gene lütfücüler suspus. ;)" der. Gitgide görüşleriniz daha da benzeyecek diye senin adına üzülüyorum. Kendim ve forum adına da tabii. :)
 
Olabilir, öyle çıkarsa şaşırmam. Çok hayvani bir durum olur ama.:D Dediğin de olabilir. Yine de şu an için nefessiz kalma durumları eşleşiyor. Hepsi ilerisi için gizli gizli sokuşturduğu ayrıntılar olabilir bence.
Luffy Kaido'ya dalarken herşeyini verdi resmen, o yüzden nefes nefese kaldı. Depar attı yani. Malesef en kötü senaryoya kendini hazırla :D Luffy herşeyiyle daldı ve çizik atamadı. Kairosekili olmayan bir sopayla da tek yedi.:oleyo2:
 
Zoro wano’da ödülünü arttırdı falan diyen de vardı.
Ülke kapalı dışarıya haber gitmiyor ona rağmen yok ödülü artmıştır diyen vardı:/
Hepsi gereksiz abartı yüzünden halbuki zoro’yu olduğu gibi kabul etseler sorun çıkmayacak ve kimse bir şey demeyecek.
O kadar da yoktur diyeceğim ama emin olamıyorum. Diyen çıkabilir valla. :)

Keşke kabul edebilseler. Mesela ben Zoro'yu kendisi kaybolmasına rağmen, (diğerlerini kastederek) bunlar nasıl kaybolabiliyor diye hatayı onlarda gören tarzda konuşan birisi olarak kabul ettiğim için sıkıntı yaşamıyorum.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık