Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 742: Hep Yanında Olacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

@Sengoku
Franky'e gelince gerçek gücünde değildi, Enel'e gelince Maxim ekleme, o gücünden sayılmaz. Yok ya(!)
Ayrıca, Frank kaç tane adamla kapışmış, resmen güç selini engellemiş diğer bölgelere, sonra ezik. İşte bunlar hep Sanji.
 
Ya o bu değilde bu kız bayılmasına rağmen meyve etkisi kolay kolay bozulmayabilirmiş gibi geliyor bana. Çünkü tayfa adına işler sarpa sarmaya başladı genel olarak. Her ne kadar destekli de olsa Franky devrildi. Usopp zaten devrilmese şaşarım. Kinemon'un foyası ortaya çıktığına göre onu da indirmiş olabilirler. Luffy direkt olarak ani saldırıya geçicek gibi duruyor ama durum açısından bana biraz dezavantajlı gibi geldi. Sanji vs. haber alınamıyor. Zoro'dan bayadır ses seda yok. Umarım yine olası bir ilk hüsran durumu ile arcı uzatmaz E. Oda efendi. Lütfen diyorum :(

Not: Sanji tarafını zor durumdan Aokiji reyiz kurtaracakmış gibime geliyor. Bu bölüm bende sırf kuruntu yaptı :D
 
Bu arc tayfa için dönüm noktası olacak. E.Oda kendisi böyle söylemiş. Çok büyük müttefikler edindi Hasır Şapkalar.

-Don Chinjao ve Happo donanması
-Bartolomeo reyiz
-Oyuncakların hemen hepsi Usop sayesinde ittifak olacak. Cavendish,Hajrudjin,Dagama,Elizabello,Blue Gily,Jeet,Abdullah ve bi sürü güçlü adam kul köle olacak seviyede müttefikler oldular.

Bunlara ilaveten Balık Adam adası gibi Dresrosa'yıda kendi bölgesi ilan edecektir. Hali hazırda Wano için kilit bir kişi olduğunu düşündüğüm Momonosuke var.

Ceasar mecburen tayfanın elinde kalacak. Bu sebeple Kaido hunharca saldırıp yok etmeyi düşünecek Luffy ve Law'ın tayfasını.

Bigmom'a zaten ateş açtılar onunla şuan savaş halindeler.

Mera Mera meyvesi yüzünden ve ömrünün geri kalanını tekerlekli sandelyede geçirmek zorunda kalırsa eğer Burges bu sebeple Teach bile işin içine girebilir.

Luffy bu kadar düşmanla nasıl baş edecek? Yonkou kadar güçlü olmalı tayfası. Bu arc gelecek olan müttefikler Luffy'i yonkou tayfası kadar güçlü yapar. Belki içlerinde Amiral seviyesi birisi yok ama yinede muazzam bir güce ulaşacak Hasır Şapkalar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık