Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zar zor mu? :D Mihawk ile dövüşmeye yemeyen Luffy rahatlıkla Croco'yu karşısına alabiliyor. Demek onu rahatlıkla yeneceğine inanırken, Mihawl'dan fellik fellik kaçıyordu. O hasar konusuna gelirsek rahatlıkla dağ kütlesindeki buzu kesen adam nedense Luffy'e saldırıları pek etki etmedi. Luffy'nin o zaman için Croco'yu yenmesi ne kadar mantıklı ise bu da o kadar mantıklı işte.

Ben yinede Croco'yu güçlü bir şekilde döneceğine inanıyorum ama o atarlı halleri gücünü göstermiyor. Croco'nun karşısına Kaido da çıksa korkmazdı.
Croco'yu karşısına alabiliyor dediğin sahne WB'nin gemisi sen farkındasın değil mi? Bu Mihawk gibi 2 km uzaktan slash atmaya benzemez WB ve adamlarının dibindesin. Luffy'nin yaptığı tek şey Croc'un antisi su ile ve G2 ile gelip Croc'un kancasını biraz saptırmak o kadar. Yani bir fazlası değil bunu yaparken Luffy Croc'u bir anlığına durdurmaktan öteye gidemiyor. Zaten bir kaç sahne sonra Croc yine WB'nin gemisinin önünde tekrar WB'nin adamlarını süpürürken bu sefer Jozu falan geliyor. Mihawk-Croc olayında ise Mihawk Luffy'nin yakasını net olarak bırakıyor.

Neyse siz Mihawk'ı yüceltmeye devam edin.
 
Alabasta'da ki Croco ile MF'de ki Croco çok farklıydı ya. 2 yıl önce ki Zoro'nun şansı yok ama şu an ki Zoro alırdı.



Vista Mihawk durdurur*
Oo Vista Mihawk ile denk.Mihawk Balon.
ChopperBM durdurur*
Oda sıvadı.
WB komutani tek yiyecekse birakalim zaten. En iyi kilic ustasi alayini tek slashle kesip mi olundu saniyorlar anlamiyorum. Ki Mihawk'da Kaido keser, WB keser diye de abartmiyorum.

Vista gene iyi. Troll icin cizilen Buggy icin kesemedi diye balon diyenler vardi. Buggy tamamen troll amacli mf'de.

O seviyede birileride birilerini durdurabilsin. Kaido Luffy tekledi diye tepedeki adamlarin hep teklemesi bekleniyor herhalde. Bu seviyede herkes herkesi durdurur. Savasin ilerleyen safhalari kazanani belirler.

Dedim gibi Croco'ya Gaara gibi kum kontrolu verdiyse tsunami falan yapbilecek kadar Croco hala > Zoro'dur. Ama Mihawk 3 gomlek ustun gelir Crocoya
 
Boş ver. Zoro'nun bu sözünü bırakıyorum; ''Asla ısırmayacağından emin olduğun vahşi bir hayvan gördün mü hiç'' işte Croco durmadan havlayan ama ısırmayan kuduz köpek. :)
Çok ağır oldu zoro vs croco da zoro yu tutarım ama boş yere croco yu da ezdirmem kardeş sonuçta adam antisinin bilinmesine rağmen ard arda ana karakteri yenmiş biri
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık