Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim için de en saçma gelen şey power up denen zımbırtının dövüşün tam tıkandığı yerde olması. Yok yani adam yenemeyecek mangaka oradan bir power up çıkartıyor bir anda oldu bitti ondan sonrası. Kimse de sormuyor sen her gün çalışma yapıyorsun niye o zaman çıkmadı da şimdi çıktı diye. Mangaların deus ex machina’sı içe sinerse tabi
 
Görür görmez benim de aklıma bu geldi. Yalnız koca ağaçtan kastım gerçekten devasa olan, sen de onu diyorsun değil mi?
Aynen o çiçek şehirdeki devasa olan. Ki kapaktaki filin korkmuş bakışı falan da bir acaba dedirtti :S
Ben bu soruya cevap vermiştim ama. :S
Noobum ben bir daha söyle :oleyo2:
Orası tam net değil. Yani bana öyle bir şey bildirilmedi.
Sen öyle deme. Çünkü dersen;
İnanırım :utan:
 
Luffy Totland'ın başında da Zoro ile denkti. Luffy Cracker karşısında zorlanmaya başladığında Cracker 5. komutan seviyesinde bir adam ve Luffy daha 5. Komutan seviyesinde bir adam bile değil yorumları görüyorduk. Boyabun reyiz Sağ koldu o sıra. O sıra Luffy hala Zoro ile denk. Sonrasında imkansız olarak görülen oldu Luffy tek başına power up ile Katakuri yendi. Bu adam Big Mom'ın sağ kolu olarak anilabilecek çapta bir adamdı.Ne hikmetse 5. Komutan seviyesinde görülmeyen adam sağ kolu indirdi. Ama tüm bu kargaşa içinde hiçbir şey yapmayan Zoro adlı arkadaş ta otomatik olarak Luffy ile seviye alıyor. Şimdi bununla birlikte zamanında 5. komutan seviyesinde bile Luffy'i görmeyen ve Zoro'nun da her defasında Luffy'e denk olduğunu savunan arkadaşlar bu sefer 3.Komutan olarak Jack'i ve Kaido'nun en güçlü adamı olarak da King'i Zoro'ya meze ediyorlar.:D Güler misin ağlar mısın...:D
 
P.uplar genelde dövüşe göre oluyor. King'e karşı dövüşecekse ateş kesme gelir. Jack'e karşı gerek yok. Silahlanma her türlü lazım olur. Kral Haki de bu arcta dramatik bir sahnede gelmezse daha da çıkmaz.
Ateş kesme ve silahlanma King'de Ashura Orochi'de gelir büyük ihtimalle.. Tabi bu iki isimden sadece biriyle de dövüşebilir ama işin kötüsü ikisi de çok sağlam aday şu anda.

Ee bence de kral haki çıksın artık. Çıkmazsa söverim.
 
Unuttum valla. :S Hesaplattırma bana. @Gümüş yazmıştı bir şeyler, bir bak bakalım:
http://www.korsanfan.com/konu/930-spoiler-yorumları.7444/page-4#post-1090233
Bu arada dediğin ağaç dediğim ağaç çıktı mı çıkmadı mı :S

O yorumda bir hata var. Levely'nin başladığı gün Luffy'ler Wano'ya ayak bastı. Buna dair bir honu hazırlıyorum. Yetişirse iki gün içinde açacağım inşallah.
Eyvallah şimdiden :sapkali:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık