Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Forumda En Çok Ezildiğini Düşündüğünüz Karakter Hangisi?

Croco-Boy

Bir ankette Mihawk ve Zoro varsa ikisinden birisi kesinlikle alır o anketi. Şaşırtmadı beni böyle bir sonuç çıkması...



Oda kötü be hacı. Benim seriye devam etmemim tek amacı Sengoku'yu tekrardan görebilme yönünde mesea :hhh:. Fanlık iyidir, güzedir ve eğlencelidir. Tabi ":T" simgesini kullanan birisi eşşeği bile alamadı deyince birazcık geriliyorsun ama olsun :D.



O gördüğümüz gemi absalom'un gemisi. Gazeteci olmuş, meyvesi sayesinde çok sükse yapmış böyle haberler ile. Gemisi kid'in saklandığı adadaydı ve kid ittifakını o haber yaptı diye biliyorum. Moria ile ilgili henüz bir bilgi yok nerede ne yaptığı ile ilgili ama marineford'da moria absalom sayesinde kurtulduğunu da biliyoruz başka bir bilgi yok elimizde...


Sen yine iyisin. Geçenlerde Al Capone Bege'nin forumdaki tek fanı çıkıp isyan etti ona ne diyelim :( Herif toplasam 3 kez gördü 15 yıllık seride Fan'ı olduğu adamı :( Bence en çok ezilen Capone :hhh:
 

Roronoa Zoro

bende başlığı görür görmez şahin göze bastım adam dünyanın en iyi kılıç ustası adamda haki yok diyenler var.
 

Roronoa Zoro

Karışmak istemiyorum ama, "Mihawk'ta Haki yok" demenin yanlış olan tarafı ne? "Tashigi de bile var, onda mı olmayacak?" deme. Zira Franky'de de yok.
ben tartışmaya girmek istemiyorum ama illaki göreceğiz. bazıları buggyi niye kesemedi diyor buggynin meyvesi hakkında mihawk birşey biliyormuydu haki kullansa bile buggyde işe yaramama ihtimali var buggynin meyvesi bug bir meyve ileriki zamanlarda herşey netleşecek ve şunu soracağım zoro mihawktan eğitim aldı eğer mihawkda haki yoksa zoroda nasıl olacak kimden öğrendi o zaman?
 

Roronoa Zoro

Zira Franky'i geçtim ' Yeni Dünyadaki ' çoğu adamda yok. Arenada onca adam var ( Bunlar yeni dünyanın ünlü korsanları yani, açıklandı bu da Dof tarafından, mera mera için bi taraflarını yırttı hepsi ) aralarında sadece 3-4 tanesi haki kullanıcısı onlarda belirtildi, geri kalanları saf fiziksel güç ve meyve gücünü teşkil ediyorlar. Demedi mi Boo ' O balta b.haki kaplıydı, onun bedeni bu kadar sert mi balta çizik bile atamadı kırıldı ' diye. Law kimseden haki falan öğrenmedi ayrıca Kid'te muhtemelen biliyordur ama o da kimseden öğrenmedi adamlar savaşarak öğrendiler. Yani Haki illaha birinden öğrenilerek çıkarılmıyor, bu mantıktan bir çıkamadınız.

Demedi mi Reyleigh ' Çoğu kişi hayvan gibi çalışmasına rağmen uyandıramıyor ' diye. Zoro ve ya diğerleri açma potansiyeline sahiplermiş açmışlar, bu diğer ' Çoğu kişiden ' farklılar yani. Olay kendisinde bitiyor insanın, başka karakterle alakası yok.

Şurada topu topu Yeni dünya girişinden beri en fazla 10 karakter gördük haki kullanan , herkeste haki çıkardınız ama yok kardeşim olsa Oda böyle böyle diye açıklama yapmaz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık