Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Crocodile İddiaları

Crocodile Haki kullanıyor mu?


  • Kullanılan toplam oy
    137
Beni ilk yaz la o zaman. Filmleri izliyorum da yorum yapmıyorum. Sessiz takipteyim.
Hayır, yanlış anladın. Herkese bildirim gelmesi için 21 ayrı mesajda (entry, post ne diyorsanız artık) 21 kişiyi tek tek etiketlemem lazım. O da çok zahmetli, üstüne mesaj sayısı kasıyormuşum gibi olur. Onun yerine konuyu takip ederek bu sorunu çözebilirsin belki. :D

Uzun uzun olmasa da, bir yorum yapabilirsin belki. Hem konu biraz canlanmış olur. :)
 
Ben de bunu etkileyen iki üç şey oluyor.

-Yazarken, üyenin nickinin ilk harfi büyük harfli olsa bile küçük harfle yazmak lazım. Büyük harfle başlayınca bazen dediğin gibi, tıklayınca bile etiketlememiş olabiliyor.

-Yazarken bir çırpıda yazmak lazım. Eğer yavaş yazarsan etiketlemiyebiliyor.

-Yazarken yazım yanlışı yaparsan "@" ile berbaber hepsini silip, tekrar yazmak lazım. Aksi takdirde yine sıkıntı olabiliyor.

-Nicki garip olan (Farklı yazı tipi, veya Latin alfabesi olmayan) kişilerin linkini de tek seferde yazmak lazım. Yoksa yine sıkıntı çıkabiliyor.


Bazen bunlara dikkat etmememe rağmen hiç sıkıntı olmuyor ama, bunlara dikkat edince sıkıntı olduğunu daha görmedim. :ehe:
Ben arada peş peşe 5-6 alıntı yapıyorum oluyor arada ise olmuyor anlamadım.
Bunları da denerim ama sanmıyorum düzeleceğini. :)
 
Olmazsa da şaşırmam bu saatten sonra çünkü vivre kart bilgilerine göre Ace'te de haki yoktu diye hatırlıyorum. Logia meselesi gibi duruyor.
 
Croco balonun da bile Haki vardır elbet. Yoksa 1 hafta boyunca Croco = Lucci >sağ kol derim. Gerçi desem de bunlar hep balon.
 
Çöplerin haki kullandığı evrende çöpten bile değersiz olduğu için bu adam haki kullanamaz. Kullanır diyenler hayal görüyordur, ağır Croco fanıdır.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık