Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Toriko (Manga)

bambina tüm darbeleri bilerek yiyor,oyunu özlediği gibi darbe almayıda özlemiş.zaten zebra onu tutarken anlıyor bu karede.
tüm kalbiniz ve gücünüzle saldırmanızda onun hoşuna gidiyormuş diyor kaka ve ona göre pairin kalitesi artıyormuş,o yüzden dünyada bilinen en zor süreçmiş pairi elde etme.
torikoda sesi ve kokusu böyle etki veriyorsa acaba dokunursam ne gibi etki olur diyor ve patlıyor.görünen o ki bambina gerçek formuna geçtiğinde psikopat modundaki tüm maymunlar kaçıyor , kakada başka çare yok diyor,mecbur oda vs ye katılacak gibi.
 

wildthorn

Kaka orada
İlk başta uzun paragrafta maymun kralın yaptığı saldırı-savunmadan bahsediyor. Hücrelerinde müthiş bir enerji ürettiğini anlatıyor. Zebra maymun kralı tutunca birşey hissediyor. Kıyafet mi diyo sonrada cildin üst tabakası olduğunu anlıyor. Sanki enerjisini patlamaya hazırlanıyormuş gibi tutuyor diyo. İşte o zaman maymun kralın daha küçük gözüktüğünü farkediyor.
Zebra bu bilerek darbe alıyor. Herşeyinizle saldırın onu burada yenemezsek öleceğiz diyor.
Maymun krala karşı daha ne kadar saldırı yapabilecekler ? Sonunda maymun kralı mutlu edebilecekler mi?
Toriko mutlu etmek mi?
Kaka evet lütfen saldırmaya devam edin. Savunmasını aşsanız bile vereceğiniz hasar çok küçük olacak. Yene de devam edin. Maymun kralın amacı 'oyun oynamak' diyor. Burada isko nun söylediği pairi elde etme konuşması geçiyor.
Bir sürü ses dövüş sonra toriko pair in kokusunu alıyor ve kopmuş kolundaki hücreler kendilerini yenilemeye çalışıyorlar. Toriko sadece sesiyle karnım doydu kokusuyla kopmuş organların birleşmesi-iyileşmesi garip değil diyor. Sadece koku ve sesle bunlar oluyorsa tutarsam ne olur diyen toriko hayvancağızın pairini tutuyor.
Kaka maymun kralın gerçek şekli. Sanırım başka çare yok diyor.
Telefondan yazdım acayip uzun sürdü. Kusura bakmayın kopuk kopuk cümleler.
 
Enbu nun asıl özelliği savunma değil saldırıymış. Enbu kullanıp saldırdığında maymun kralın dünyanın yarısını yıkabileceğini göstermiş mangaka.
Büyük ihtimalle Banbina güçlerini sınırlandırmak -nasıl sınırsa - için kullanıyor giysiyi. Zebra gerçek formuna girdiğin de anında öleceklerini anladığı için her şeyleriyle dalmasını söylüyor. Zaten amaçları da tüm güçleri ve ruhlarıyla savaşıp Banbina yı memnun etmek. O yüzden bütün saldırıları alıyor. Tabi doğal olarak hiçbir hasar yok üzerinde.
Pair i en iyi biçimde elde etmenin yolu maymun kralın mutlu olmasıymış. Mutlu olunca en iyisini veriyormuş ve koparması en kolay oluyormuş. Bu yüzden Pair i ele geçirmek en zorlusu diyor Nitro. Ama Toriko sadece kokusuyla zevke gelip daha tam kıvamlaşmadan takımları kavrayınca maymun kralda sinirleniyor ve gerçek formuna geçiyor.
Nitroda artık başka şans yok diyor. Ne yapacağı pek belli değil.


Ulan ne uzun manga çıkartıyor şu adam okusan bile özet çıkartıp gene bakman gerekiyor.
 
Toriko elin bir rahat dursun. Yapma bunu işte... O tip nedir ya. Hadi öteki görünüşü kıyafetten ibaretti de Bu Bambina ssj moda girdi yine yara bere yok gibi vücudunda..xD Tipi yüzünden çocukken bunla kimse oynamamış, bu da alemin kralı olup alayına kök söktürmüş. Şimdi oyun arkadaşı arıyor, çocukluğu çok zor geçmiş garibimin.
 
Kaka hiç tekin değil, bence Bambina ile savaşa katılmayacak, yorumları okudum yine ikna olamadım. :D
Coco, Kaka'nın ne kadar kolpa olduğunu anlayıp Komatsu'nun yanına gidiyor.
Burada da Kaka, sanırım başka seçenek yok deyip Komatsu'ya bakıyor.
Eğer Komatsu'yu kurtarmak için Bambina ile savaşmaktan başka seçeneğim yok demeye getirdiyse günahını alıyorumdur ama hiç sanmıyorum açıkçası, kaçırmaya çalışacak bence. Bizimkiler de durduramayacaklar ve ya Neo bu sayede Komatsu'yu yani defteri ele geçirecek yahut da Malee ile Guemon gelip günü kurtaracaklar ve Kaka ile vs atacaklar, hoş onlar tutamaz bence Kaka'yı ama neyse. :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık