Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır mihawk şunu döver vs tamam da bu kılıç olayı nedir yav,sanki herkes bir hattori hanzo olmuş bir anda :)

Bu arada zorro ahtopot taco adamla çarpışırken taco benim kılıcım yok 500 kilo he biri yok 8 kılıççıyım vs diyorken,zorroda bunun kılıçla alakası yok diyip tacoyu salataya doğryuordu bunu da unutmamak lazım.

Takım tutma olayı gibi olmuş madem bende hala mihawk eheyt demek istiyorum bi kere adamın karizması,duruşu,kayığı vs çok böyle adam yok seride shanks bile yeri geliyo luffy gibi sapıtıyo garip garip hareketler yapıyo ama mihawk gibi ciddi karizmayı hiç bozmayan her ne kadar shici filan olsa da bizimkilerden yana olan olduğunu hissettiren (her ne kadar kapışmış olsalar filan da arada) kaç kişi var,kıymetini bilelim 1 mihawk kolay yetişmiyor :D
 
Hocam profildeki mihawk mı yoksa baruthane pilavcısı mı;bu gün ne yiyeceğiz,buraya uyarlarsak bugün kimi öveceğiz(ya da yereceğiz) :ehe:
Asıl Mihawk yıllar önce ölmüştür. Yerine MF tarafından Yossi Hawkmann geçmiştir. En iyi diyerek algı yaratmaktadır. En iyi topukçudur. BB'nin kan kardeşidir. (O da Shanks'a kıl)
 
Asıl Mihawk yıllar önce ölmüştür. Yerine MF tarafından Yossi Hawkmann geçmiştir. En iyi diyerek algı yaratmaktadır. En iyi topukçudur. BB'nin kan kardeşidir. (O da Shanks'a kıl)
Yaa sorma bende korsanlar kralı ölmedi diyorum(biz daha ölmedik) inanmıyolar bence bu kadar kk nı göstermediğine göre luffy hem onu yenip kk olmuş olacak hem de nihayet adamı görebileceğiz ne ayakmış adam dediğin gibi yerine klon birini geçirip yapmış olamaz mı gelin alın hadi yiyosa orda bıraktım hadi gelsenenize raftel çok güzel siz de gelsenize dedirtmiş olamaz mı.

Mihawk im sama çıkarsa esas demek buralar yıkılır yalnız, hem de elemanın diğer yonkoulardan filan üstte olduğu da kesinlik kazanır şu an gördüğümüz en tepedeki adam oda nasıl çizmişse orayı alın ulan tepenin de tepesinde bu adam var der gibi.

İşin enteresanı bu adam bu kadar güçlüyse korsanlar kralı seviyesinde filan olması lazım belki de daha fazla yani luffy kk olup bitmeyip bir de im'i geçmesi gerekebilir.

Daha uçuk olarak im sama zaten herkesten gizli kk olmuştur millet boşuna uğraşıyodur ya da hakketen bunu geçip kk olmalıdır.

Ölmemiş roger im sama çıkabilir hatta oda bu herşey beklerim.
 
Forumda Mihawk'ı savunduğum zamanlar, birisi beni güce tapıyorsun(uz) diye yaftalamıştı. O zamanda da bunları yazmıştım. Ya hu bu adam çıksa çıksa en fazla 5. ya da 6. sırada olur. Mihawk'ın tek görevi ölmektir, muhtemelen Shanks ile koyun koyuna ölürler. Ölmezse seriyi bırakırım.
 
Forumda Mihawk'ı savunduğum zamanlar, birisi beni güce tapıyorsun(uz) diye yaftalamıştı. O zamanda da bunları yazmıştım. Ya hu bu adam çıksa çıksa en fazla 5. ya da 6. sırada olur. Seri sonunda ise ilk 10'a bile giremez. Mihawk'ın tek görevi ölmektir, muhtemelen Shanks ile koyun koyuna ölürler. Ölmezse seriyi bırakırım.
Koyun koyuna mı vay be bende bunlarıntayfalarında kadın da yok ne yapıyolar diyodum ki senin yazdğını görünce :hhh:

Sona doğru zorro mihawk^'ı geçip baş kılıççı olacağına göre mihawk zor ölür ama shanks'i öldürür mü en sevdiği kendini temsil eden adamı kolunu da kopardıydı olabilir ama sanmıyorum çünkü en sonda korsan kral luffy shanks mihawk dragon birlikte im sama ve goroseilerle karşılacaklar bence onları devirip denizlere barış getirecekler 5 gorosei ve im,luffy im e dalsa 5 adam daha var kılıçlıyı mihawk alır shanks,dragon,kid,zorro gibi 5 e 5 bir kapışma olur bizimkiler alır bu işte biter.
 
Hadi bakalım, adım adım inceleyip Bilal'e anlatır gibi anlatalım:

Senin örneğin: Mesela ben serçeyi anlatsam. Bir kutuya serçe yazsam. Dünyada çeşitli uçabilen kuşlar vardır deyip (serçe, atmaca, kartal) diye ayırsam. Sonra da arka plan resmine bu diğer kuşları koysam. Sonra devam edip desem ki en küçük kuşlardan birisi de serçedir.

Sen çıkıp kartal da bir serçedir mi diyeceksin?

Gelelim mangada yazılanlara: İyi oku yalnız:

Üst Başlık: Kesici Silahlar.

Alt Başlık-1: Dereceli Kılıçlar:
-Kılıç
-Bisento
-Mızrak

Alt Başlık-2: Dereceli Olmayan Kılıçlar:
-Kılıç
-Bisento
-Mızrak

Gördüğün gibi, öyle bir şey söylemen lazım ki hem alt başlık-1'de, hem de alt başlık-2'de yer alabilsin.

Senin Örneğin:

Üst Başlık: Kuşlar:

Alt Başlık-1: Uçabilen Kuşlar
-Serçe
-Atmaca
-Kartal

Alt Başlık-2: Uçamayan Kuşlar:
-Serçe yazamazsın çünkü uçar. ERROR
-Atmanca yazamazsın çünkü uçabilir. Yine ERROR
-Kartal yazamazsın çünkü o da uçar. Yine ERROR

Eğer benzetme yapıyorsan ya da örnek veriyorsun verdiğin örnek ile olan durum arasında benzerlik olması lazım. Şu anlattıklarımı ilkokul çocuklarına sorsam onlar bile cevaplayabilir. Umarım yeterli gelmiştir. Hee şimdi bir şeyler öğrenmenin mutluluğuyla istediğin yere koşturabilirsin.

@Densetsu no Samurai bunları iyi oku. Bunlar senin alanın. Senin alanında senin yaptığın yanlışı ben açıklıyorsam vay halimize. Ne demek istediğimi anlamışsındır sen.
Sen gene anlamamışsın :D

Uçamayan kuşlara neden serçe örneğini falan veriyorsun? Ben uçabilenlere onu koymuşum. Uçabilen olarak tanımlanmış bir kuşu uçamayanlara koyamazsın bu 1 :cool:

Uçamayanlara listede olmayan deve kuşu, horoz, tavuk vs koyacak bu 2 :cool:

Demişsinki.
Alt Başlık-1: Dereceli Kılıçlar:
-Kılıç
-Bisento
-Mızrak

Gene bisento ve mızrağı koymuşsun ben öyle bir şey yapmadım. Senin hatan da burada zaten. Israrla bisento ve mızrağı derecelilere koyuyorsun. Oysaki onları oradan çıkarman lazım tıpkı serçe kartal ve atmacayı uçamayan kuşlardan çıkarman gerektiği gibi bu da 3 :cool:

ne oldi rengin soldi :hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık