Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Toriko (Manga)

Mangakanın kendi kaybı olur bu durumdan iyileştirirlerse. Nasıl olsa iyileşirler deyip hiç umursamayız bundan sonra olacakları şaçma olur yani.
İyi de organik kalıplar içinde fantastik bir dünyadayız yani. Dragonball'da da zırt pırt ölüp ölüp diriliyorlar bakıyorum hiçbir fanı "nasılsa yine canlanırlar" demiyor.
Kaldı ki ben o moda girdim bile zaten :D ama zevk almamı engellemiyor
 
152.bölümde Sunny'nin sezgilerinden bahsediyordu.Maymun Kral'ın seviyesini gördükten sonra yaşanacakları hissetti sanırım.Gelecek bölüm bunları önlemeye çalışır herhalde.
 
Yoh artık :D
Bencede ilizyon ama güç farklı acayip çok göz açayıp kapayana kadar herkesi duman eder yani harbi
 
Çevirisi de gelmiş, Bambina'nın seviyesi 6000 imiş.Kurt Kral'ın 1. Bölgeyi yönettiğini ve 6090 seviye olduğunu düşünürsek, 8'den 1'e doğru kıtaların güç seviyesi artıyorsa her kral arasında 15 seviye güç farkı var diyebiliriz.Bu durumda At Kral'ın seviyesini 5985 olarak kabul edersek, Daruma Keşişi'nin "Maymun Kral'ın gücü Heracles'i gölgede bırakır" sözüne binaen yakalanma seviyelerindeki 1 farkın dahi güç bazında uçurum olduğu sonucuna ulaşabiliriz.
Sanmam, orada fiziksel güçten bahsediyor bence şef. Yani Heracles'in über özel yeteneği vardı. Hem sonsuz iyileşmesi hem de akciğer kapasitesi vardı ama Bambina 100G dağında bildiğin saf fiziksel güce sahip görünüyor. Über hız + über güç + über dayanıklılık. Adamın attığı dağ dünyayı dolaşıp geri geliyor, yani ne biçim fiziksel gücü var buradan anlamak mümkün. Yoksa Guinnes ile Bambina arasındaki 90'lık farkın bir anlamı yok. Mangaka hepsini denk olarak gösteriyor şu ana kadar.
 
Yahu, Teppei'den salata yaptılar bu seride arkadaşlar, sakin olun. ;) Hem moleküllerine ayrılsa bile daha center var, ölüyü bu yiyecekle diriltiyorlar hani Acacia'nın özenle mühürleyip sakladığı 8. menü. :)
 
Geçen bölümlerde çizdi adam. Taş maş atıyor suya. Dağı sektiriyor falan. Belli ki epey sıkılmış. 3-4 adam görmüş katleder mi hiç? Öyle bir karakterde yansıtmadı yani maymunu. Sunny hayal görüyordur. Hücreleri kim bilir neye tepki verdi yine. Güle oynaya takılırlar bu kralla ahanda buraya yazıyorum. Türlük şebeklikler yapmasını bekliyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 39)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık