Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Toriko (Manga)

Çevirisi de gelmiş, Bambina'nın seviyesi 6000 imiş.Kurt Kral'ın 1. Bölgeyi yönettiğini ve 6090 seviye olduğunu düşünürsek, 8'den 1'e doğru kıtaların güç seviyesi artıyorsa her kral arasında 15 seviye güç farkı var diyebiliriz.Bu durumda At Kral'ın seviyesini 5985 olarak kabul edersek, Daruma Keşişi'nin "Maymun Kral'ın gücü Heracles'i gölgede bırakır" sözüne binaen yakalanma seviyelerindeki 1 farkın dahi güç bazında uçurum olduğu sonucuna ulaşabiliriz.
 
Çevirisi de gelmiş, Bambina'nın seviyesi 6000 imiş.Kurt Kral'ın 1. Bölgeyi yönettiğini ve 6090 seviye olduğunu düşünürsek, 8'den 1'e doğru kıtaların güç seviyesi artıyorsa her kral arasında 15 seviye güç farkı var diyebiliriz.Bu durumda At Kral'ın seviyesini 5985 olarak kabul edersek, Daruma Keşişi'nin "Matmun Kral'ın gücü Heracles'i gölgede bırakır" sözüne binaen yakalanma seviyelerindeki 1 farkın dahi güç bazında uçurum olduğu sonucuna ulaşabiliriz.
Beygir kral 5985 de uzay ortamı gibi über yetenek+güç-kuvvet+yenilenme+ruhsal baskı yapıyor ise,demek ki 3-4k dan sonra ki her 1 artış 1000 artış gibi bişi oluyor.Yakalama seviyesi normal dünya da ki 1-10 e tekabul etmiyor.Maymun kral için 6000 düşük rakam,ama 5999 ile bile farkı var demek ki.Zor seviye artışı,yüksek güç artışı.Bölümü bekleyelim bakalım.
 
Sadece 15 puanlık seviye artışı Banbina ile Heracles arasında büyük fark yaratıyorsa Guinnes Heracles'e tek atar o zaman öyle dengemi olur
 
Normal olarak düşünsende 1 levellik canavara 90 lvl lik canavar çok rahat tek atar insan dünyasındada.

Büyük farklar olması normal Guinnes in yaşadığı kıtada 2k lık 4k lık canavarlar kol geziyor. Burda en güçlü 4 canavardan biri 1300 küsür seviye.

Birde orda yardıma gelenin Jirou olacağını varsayarsak şu an gelenlerle Jirou arasındaki farkda ortada. Çok psikopat bir şey bekliyorum şu Guinness i yanıltmaz umarım
 
Zebra parçalara bölünmüş lan ilizyondur o ölecek hali yok ilizyon olsun ki şaçma sapan bi şekilde yerden bitmesin orochimaru gibi iyileşme muhabbetinin suyu çıkar öyle.
 
İngilizcesi gelse de ne olduğunu anlasak bölüm çok enteresan. Banbina'ya lazer tutuyor Toriko terleye terleye banbina bir anda böğürmeye başlıyor sanarsın katliam yapacak ardından susup gülüyor ulan niye bağırdın niye durdun şaka mısın? Ardından Sunny gözünü kapıyor normal insan gibi açarken bi bakıyor Zebra parçalanmış önü bomboş bizim elamanlar yok kimse yok lan Zebra'ya saldırdın da diğerlerine ne yaptın nerede onlar? Ne oluyor lan kokusuyla falan ilizyonmu yaratıyor acep
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 37)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık