Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlış anlaşılmışım. :S O şekil bir koka basmaktan bahsetmiyordum ben.

Şu tarz saldırılara koka basmaktan bahsediyordum. Magmanın etkisini azaltacağını düşünüyorum bu durumda.

@Uchiha Itachi
Logia değil özzel paramecia der çıkarım işin içinden xd
İyi de b.haki şeyleri dha dayanıklı yapma amacında değil mi :S Görünmez bir kalkan yaptığın ataklardaki devamlılığı mukavemeti artırıyor işte neden etkisini azaltacağını anlayamıyorum :S Mesela Kuja okları normal oklar ama Luffy bunlar çelikten falan mı lan diyordu. Ok yine ok, sadece etrafına katı görünmez bir zırh giymiş gibi oluyor. Neyse mangaka bunu bile açıkgksnfsö
 
Valla mangada fiziksel hasarın haki ile de verilemediğini gördük .sırf bu yüzden Zeus kaidoya karşı elimizdeki en büyük güç. Kaido da zarar veremeyince o zaman anlayacaksınız.

Aa geyik konusuymuş burası pardon : D
Jinbei Pro'ya su atarak durdurdu. Demek ki element olarak da karşılıkları var, Perona'nın hayaletleri gibi değiller. O yüzden önceki yorumunda ne yapacak dediğin Aokiji Zeus'u dondurabilir, neticede kendisi bulut olması sebebiyle su parçacıklarından oluşuyor. Aynı şekilde Pro'ya atılan su gibi Zeus'a da ateşle etkilenebilir, su tabiatlı olmasından dolayı.
 
Orochi'nin adamlarında zoan görür müyüz acaba ? Şu yüzden diyorum. Eğer göreceğimiz zoanlar sadece Kaido'nun adamlarıyla (3 yıkımcı) sınırlı olacaksa bu tatmin edici olur mu ? Onlarca mistik/antik/mitolojik varlık varken ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık