Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Im'i beşliden başka kimse bilmiyordur. Bilselerdi onun adı mutlaka geçerdi. Ne zaman bir olay olsa hep beşliyle görüşülüyor ve onlardan bahsediliyor. Doğal olarak herkes onları tepe sanıyor. Gerçi bizde hep öyle sanıyorduk da neyse.
 
Doffy'nin kozu İm değil, kırmızı poneglyph. İm'i bilen gorosei işte. Bunun dışında şahsi adamları vardır.
 
Aslında bende bunu demiştim. :) Okama kenpoyla ilgili fikirlerini merak ediyorum ama senin. Çıkar mı Sanji'den bir şeyler ? :D
Şimdi şöyle sanji asla okama kenpo kullanmayacak demem çünkü her ihtimal mümkün. Ama bana sorarsan okama kenpoyu öğrenmemiştir bile. Neden diye soracaksın açıklayayım.

Luffy ve zoro öğrenci gibi hocalarından eğitim alıyorlardı ama sanji farklıydı.
O ivankov ile bir kapışmaya girdi.
Sanji vs kenpo kapışması. İvankov kenpoyu öğrenmen için kız gibi bir kalbe sahip olması gerektiğini söyledi. Sanji’de asla dedi. Kenpo ustalarını aşıp gizli tarifleri öğrenecekti. İvankov’da en sonunda ne diyor?
Bu antrenman okama kenpo vs sanji olacak dedi. Eğer sen kazanırsan sana bir gemi vereceğim dedi.
Sanji kazandığına göre bu demektir ki sanji okama kenpoyu aşmış.
Okama ustalarını yenebilmesi için okama kenpodan daha iyi teknikler bulmalıydı ve onları egale etmeliydi. Okamalara dövüşe dövüşe sanji bu tekniğin zayıf noktalarını falan çözüp öyle teknik geliştirmiştir diye düşünüyorum. Kenpo ustalarını da öyle yenmiştir. Şimdi bu arc queen okama kenpo kullanırsa sanji avantaj yakalayacak çünkü bu tekniğe karşı önceden birçok defa dövüştü ve çözdü bir nevi. Okama kenpoyu kullanmamasının bir diğer nedeni ise suiti alması. Suitin içinden ne çıkacak çok merak ediyorum. Suit konusunda Oda şaşırtacak gibi geliyor bana. Böyle yani :D
 
Gene uyduruyorsun, Zoro fanlığı gözünü kör etmiş. (1)


Kaido uzmanısın galiba?

Ejder formu dövüş formu değilmiş... Farzedelim ki değil, tesadüfen tek atamadı işte. Lazer attı Luffy sıyrıldı, o söylediğin Luffy niye G2 kullandı G4 kullanmadının karşılığı bu, Kaido'da ejder formu ile saldırdı ama olmadı, sonra sopa ile daldı ve tek attı.(2)



Görünüş olarak benzer iki saldırı, sen neye göre Fujitora tek atamadı diyorsun. Gördüklerine göre değil Zoro sevgine göre diyorsun anlaşılan, görünüş olarak aynı saldırılar, kumarhanede bu saldırıyı kullandığını Zoro'cu arkadaşlar unutmuş, Law'a daha düşük seviyede yer çekimi kullandı diye yer çekimi uzmanı olan siz şimdi yer çekimini sen mi yedin diye lafı başka yere çekmeye çalışıyorsun, ben buna iki yüzlülük derim.(3)



Sanji Zoro'nun dövüşemeyeceği bir yerde dövüşüyor, ve parazit yiyor. Sende bunun üzerinden Sanji'yi eziklemeye kalkıyorsun.

Zoro'da tek yerdi, madem Sanji karada tek yerdi diyorsan, aksini de ispat edemezsin zira Zoro Doffy ile karşılaşmadı.(4)


Girmiyorum çünkü çok komik, Zoro kim ki o mesafeden o kadar isabetli bir saldırı yapacak. Doflamingo'yu Monet ile falan karıştırıyorsun anlaşılan, geleceği görmeden o kadar isabetli bir saldırı o mesafeden imkan yok Zoro yapamaz, bu kadar da iddialıyım. Sana kalsa Zoro herşeyi yapar tabii o ayrı.(5)


Zoro tek başına da yenmedi Pica'nın taşlarını. Orlumbus'tan yardım aldı, Elizabello'nun Kral Yumruğunu kullandı.(6)

Sanji direk oraya uçar, 2-3 tane vurup o taşları dağıtırdı, belki de daha iyi gözlem Haki'si olduğundan Pica'nın yerini en baştan bulur Zoro gibi aciz kalmazdı.(7)

Teach ne alaka, Teach meyvesini yakın dövüşte kullanıyor, gene saçmaladın.(8)


Öyle bir şey hatırlamıyorum. Vergo iki de bir kalbini sıkarak Law'a karşı avantaj sağladı, nereden çıkardın bunu da merak ettim. Smoker kalbi olmadan Vergo ile dövüştü, Monet'te kalbi olmadan dövüştü, böyle bir şey söylenmedi.(8)



Sen Zoro'ya Doflamingo'yu düşürtüyorsun da ben dandik Pica'yı tek yedirmişim çok mu?



''Kılıcı vuracakken'' ne demek? :))) Hakkaten trollüyorsun ya, saldırıyor demiyorda kılıcı vuracakken diyor ... Güldürdün. Zoro ikinci saldırıda tek atacakmış tabii tabii... :))(9)
1- Nerede uyduruyorum? Bu konuda dediğimi söyledin diye yalan söylemedin mi?

2- Dövüş formu değil tabi.
Daha önce hangi zoanın hayvan formunda dövüştüğünü gördün? O saldırı da muhtemelen en güçsüz saldırından, baştan beri hibrit form diye diye bir yerlerimi yırtıyorum burada, anlamak istemiyorsun. Big Mom'u indirecekse vuracağı son darbe bu mu olurdu?

3- Ben Law'a daha düşük seviyede yer çekimi kullandı falan demedim. Bu konuda herhangi bir şey söylemedim. Yine iftira atmaya başlamışsın. Zoro amiralden tek yedi mi, yemedi. Bitti. Kumarhanede kullandığı ile aynı seviyede olduğu tamamen temelsiz bir iddia, kanıdın da yok. Daha fazla uzatma o yüzden.

4- Amiralden tek yememiş adam, Dof'tan mı tek yiyecek :hhh:

5- Geleceği görmek ile isabetli saldırı ne alaka. Usopp Enies Lobby'de geleceği mi görüyordu? Üstüne arada pek mesafe de yok. Ve Dof gittikçe yaklaşıyor. Zoro tüm gücünü kullanacak ve Dof'u denize düşüremeyecek öyle mi? Hep senin Sanji = Zoro düşüncenden oluyor bunlar.

6-Orlumbustan yardım aldı çünkü Pica Usopp'a falan saldırıyordu. Acelesi vardı. Yerde olsa o kadar çabuk alamazdı. Elizabello'dan yardım falan almadı. Adam sadece moloz temizledi.

7- Sanji > Zoro demiyordun değil mi? :hhh:

8- Law kalbi yokken de kesmeye çalışıyor ama bu denli hasar vermiyor. Kalbini alınca tek atıyor. Anlaması çok zor olmasa gerek.

9- Kılıcı savunma için de kullanırsın bildiğin gibi. Mangada olan şeyi inkar ediyorsun. Aç tekrar oku, öyle tartışalım. Carrot'tan güçlü olan Pedro; Perospero'dan tek yedi. Carrot Zoro'dan tek mi yemeyecek? Komik.

Arkadaş sen baya trolluyorsun. İs Zoro ya gelince gösterilmeyen şeyleri kesin gösterilmiş gibi anlatıyorsun, olmayan şeyleri kesin böyle diye ornekliyosun. Ama sanji ye gelince şundan tek yedi bundan tek yedi diye yazıyorsun. İs Zoro ya gelince çevredeki her faktörü yazıyorsun, sanjiye gelince tek yedi !!!! Dof dediğin adamı en güçlü 2 nova kiclarindan ter aka aka indirdi... Birinin kolu koptu, diğeri canını zor kurtardı. Diğer yardımlar olmasa luffy ölecekti. Böyle bir adama yakalandı diye sanjiyi gömuyorsun. Vergoya güçsüz demek ayrı bir olay zaten.. Big mom arcinda sanjinin yaptıklarını Zoro yapsa göklere çıkarırdiniz burada.
"Big mom arcinda sanjinin yaptıklarını Zoro yapsa göklere çıkarırdiniz burada."

Ben Big Mom arcından önce Sanji fanıydım. Sanji ve Zoro ikilisi en sevdiğim karakterlerdi. Eski mesajlarımı bulup kanıtlayabilirim bunu. Zoro aynılarını yapsa göklere çıkarmam, onun da hater'ı olurum.

Dün Sanji için de benzer şeyleri @Historia 'ya söyledim. İleride Dof vs Sanji' yi direkt tartışırız, şimdi tek yemiş olması çok önemli değil dedim. Sadece Zoro'ya yaptığım bir şey değil bu.

Bu arada Law en güçlü iki nova arasında değil. Kid var daha. Onun haricinde bir yerde Fujiden tek yememek var, bir yerde Dof'tan tek yemek var. Son cümlem çok şeyi anlatıyor bence.
 
''Kaido dragon - Zoro fights and cuts the dragon (Ryuma cut the dragon)

Jack- Swords

Shutenmaru-swords

Shogun- Two sword user

King- Swords and fire (Kinemon cut the fire)

Bigmom- Sword (Brook can cut the soul)


Zoro fututre fights''

Orojackson'da gördüm.
 
''Kaido dragon - Zoro fights and cuts the dragon (Ryuma cut the dragon)

Jack- Swords

Shutenmaru-swords

Shogun- Two sword user

King- Swords and fire (Kinemon cut the fire)

Bigmom- Sword (Brook can cut the soul)


Zoro fututre fights''

Orojackson'da gördüm.
Her kılıç kullananla dövüşmek zorunda mı bu yeşillik? Bunu yazanın kafasında bir problem var herhalde.
 
Biz niye hater olalım Sanji yıkımcı yenerse.
E.oda yazmayı çizmeyi bilmiyordur.
Aksini iddia edenle tartışmam bile uzak dururum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık