Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 923: İmparator Kaido, Luffy'ye Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    336
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shutenmaru sama; o herifte kim dediği luffy mi?Başka birisi mi?
Ek olarak bleach aklıma geldi.İchigo byakuya ile ilk karşılaşmasında nasıl hareket ettiğini görememişti.Güç farkı çok fazlaydı.Sonrasında kendini geliştirip saldırıları görmeye başladı.Luffy de aynı şekilde kısa süre içerisinde bir gelişim gösterebilir diye düşünüyorum.
Luffy iki sene eğitim yaptı ancak Katakuri'ye kadar yetebildi ki ona da yetemedi hatta. Şimdi Kaido gibi bir adama 3-5 günlük bir eğitimle kafa tutarsa asrın saçmalığı olur. Tek yedi la adam :D En az 1 yıl eğitim şart. Onun için de ortam ve zaman müsait değil.
 
Elbet zor gunlerin ardindan aydinlik gunler gelicek biremin,ama simdi degil. Luffynin baska rakiplerle kapisik amiral vs sonra Kaidoya gelmesi lazim, aksi halde durum ortada.
Ama luffyi neden bu kadar sevdigimi daha iyi anladim. Adam Kaido maido dinlemeden bam bam dalgi Tama icin ve arkadaslari icin. Sonucu ortada ama yinede o duygusalligi vs cok hos.
Orası neden sevdigimizin nedeni... Dediğin gibi o hissi veriyor Luffy'nin sahneleri.
 
Kaido'yu etkileyici bulmayan 3-5 kişiden biriyim sanırım.Lütfü'yü de Kaido'yu da sevmem ama Lütfü şu Kaido'yu bi inletsin de istiyorum hani.Umarım yapacakları dövüşte birbirlerini öldürürler.:/
 
Bu bölümden benim çıkarımım.
Yonkou sağ kolu ile amiral arasında azımsanmayacak kadar fark var. Yani Katakuri falan anca bir amirali bir süre oyalar.
Aynı şekilde yonkou ile amiral arasında da ciddi bir fark var.

Şöyle diyim Kizaru istediği kadar hızlı tekme atsın Ishoo istediği kadar basınç uygulasın g4 Luffy'i tekleyemez. Ama Kaido yaptı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık