Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 923: İmparator Kaido, Luffy'ye Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    336
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido yumruklardan bilerek sıyrılmıyor. Yumrukların ona zarar verip veremeyeceğini merak ediyormuş gibi geldi bana, bayağı Luffy' yi izliyor yumruk atarken çünkü. Luffy' de bir ışık görmüş olabilir ya da genel olarak düşmanlarını bu şekilde ölçüyor olabilir. Zaten umduğunu bulamayınca direk indirdi Luffy' yi. Kenpachi' yi andırıyor biraz.
 
Son düzenleme:
Kurgunun bu şekilde ilerlemesi başka benim demek istediğim Luffy ellere düşer de Kid'i etkiler diye realist bir plan yapmak Law'ın üstünde durmadı sanki. O duygusallıktan bahsediyorum.

Absalom ikisini alır gayrı.
Bakalım.
Belki kurtarmıştır bile. şimdi moria ile beraber bir gölge oyunu yapıp bizimkileri de uzak bir yere çeker ve plana başlarlar. kurtarılacak prenses var. küçük prenses. Kaido bayıltıp pelerinin cebeni tıkmıştır onu.
 
Oylamadaki wano evimiz kaido babamız süper olmuş :D Villian dediğin böyle olur amansız,acımasız,tereddütsüz direk yoketmeye yönelik.Tek temennim Kaido'nun tutup 3 tane yeni jenerasyona indirilmemesi uzun süre terör estirmesi.
 
Tama gibi bir yavrucak göçüp gitti bu dünyadan, siz hala tek atma derdindesiniz. Vicdansız herifler.
bence Tama daha ölmedi.
1- Speed Luffy ile konuşurken "Master"imi koruyamadım diyor. Tama ölmüş olsaydı meyvenin etkisinin de kaybolması gerekmez mi? sonuçta Tama ölseydi eğer; speed konuşurken "master ifadesini kullanmazdı.
2- Kinemon ve yanındaki elaman da köye gidiyordu. büyük ihtimalle çocuğu bulup yanlarına alacaklardır. Kinemon'un eşi olan hatun da onu iyileştirecektir.
3- Tama bu arc'ın en önemli elemanlarından biri. Kaido'yu evcilleştirmesi mümkün olan tek kişi.

NOt: Tama ölürse; bildiğin ... olacam ama olsun. Çocuklar ölmesin:))

ektra not: bu arc'ın en merak ettiğim yanı: KAİDO'nun geçmişi ve hikayesi. gerisi fasa fiso bence....
 
Op bu, Tama ölmez. Ölmüş olsa 50 sayfa dramını yapardı. Tama ayağa kalkar ve elmamı kırdılar diye ağlar, Luffy de kızıp intikam yeminleri içer ve ark devam eder.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık