Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 923 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam ejderden insana dondu ve elinde silahi var. buyuk bir ihtimalle ejdere donusmeden once silahini bir yerlerinde sakliyor :ehe:
 
Sağ kol olan katakurinin normal halı bile g4den güçlü, daha hızlı, hakisi daha sert ve meyve uyandırmış.

Luffynin en hızlı formu g4 yılan adam bile katakuriden yavaş. Adam çok rahat ayak uyduruyor.

Luffynin katakuri ile yumruk çarpistirmasi sonra elleri aciyor. Hakisi sağ kol seviyesi değil.

Meyve uyandırma yok. Meyvede gene sağ kol seviyesi değil.

Normal bedeni zaten katakuri karşısında ezildi.

Luffy sadece g4 ile bir süre sağ kol oluyor ama tam manası ile değil. Zira g4 ile de katakuri normal bedeniyle baş ediyor. Adam sneakmani meyve uyandırmadan dövdü. Meyve uyandırarak da boundmani dövdü.

Gözlem hakide gene katakuri önde.

Katakuri bilerek yol verdi luffye. Luffy iradesi ile yendi dövüş olarak değil. Luffy sağ kol seviyesinde değil henüz. Bu arc sonu olur.

Kaido sağ kol seviyesine değil 2. Adama tek attı. Tıpkı wbnin ace'e tek atması gibi. O da wbnin 2. Adamıydı.
Abi tamam iyi hoş normalde her kulvarda lufi güçsüz sadece irade ile yendi diyorsun da yenerken bu adam güçlendi ve katanın seviyesine erişti veya bir tık geçti artık. Aynı katayla lufi şimdi dövüşse daha az kasarak yenecek yani sağ kol diyebiliriz şu hali için. İrade kastı oda torpili vs diyin ama kata yenmesine izin verdi demeyin.

Neyse bu duruma göre kaido amirale tek koyuşta üç aşağı beş yukarı bu hale getirir. Amirale çok kasmaz. Ama beyazsakala bakarsak da amirallere karşı bu performansı göremiyoruz (gerçi akayı 2 vuruşta yere gömdü de...). Ya wb çok güçten düşmüş, ya marinefordda güç dengesi bok edilmiş. Başka seçenek yok şu duruma bakarsak.

Ha bir de şöyle bir seçenek var, luffynin pili bitti o yüzden tek yedi haki açamadı. Bir de bu var ama göreceğiz.
 
Bence fark yok croco belki logia olduğu için ama luccide luffy saldırmaya calısıyodu tek haraketle 200 metre uctu.
Şimdi mangayı açtım baktım luffy'ye vuruyo Luffy geri dönüyo sürekli. En sonunda meyveyi açıyo çok sağlam vuruyo onda bile Luffy ayakta en son suratından tutup dışarı fırlatıyo yani tek taraflı dövüş var ditek tek atma durumu yok.
 
Buradaki bazı arkadaşlar Kidd'i tek yediği için ezikleyenler vardı. G4'lü Luffy'e rağmen tek yedi adam.
 
O neymiş ya? :D Uyuyan bir efsaneyi tanıtacakmış ve bu efsane WB ile bağlantılıymış. Onu diyorsun galiba sen ama hafızanda yanlış yer etmiş.

Yine de Brook'un buz saldırısı, Kin'emon'un alev kesmesi, WCI'da Prometheus'a yalnızca su ile zarar verme, Mink'lerin elektriği gibi mevzular element tabanlı saldırıların resmi olmasa da seriye yedirildiğini gösteriyor. Bir ihtimal Luffy'nin de böyle bir güç alması mümkün.
aynen müdür galiba o dedigin :good:
 
Kaido sadece Luffy'e değil bana da tek attı. Şerro.f.siz herif..:D
:alkis:



Bu h.hakinin rakibin hakisini sündürme gibi bir etkisi var galiba. Big Mom'da da bir anda g4'ten çıkmak zorunda kalmıştı. O ara haki emcükledi deniyordu pek ihtimal vermiyordum ama Kaido resmen Luffy'nin hiç hakisi yokmuş gibi vurmuş...:D
Bigmom’un elindeki efektte bir şeyler gizli . Muhtemelen enerjisini çekip aldı Luffy ‘nin .

Bence Mom’da böyle gelişime tek atardı luffy ‘e
Ayrıca önceki bölümleri okumadım da Luffy neden bu kadar çabuk yoruluyor ? Bunun bir nedeni var mı yoksa anlamsız bir şekilde mi çabuk tükenmiş ?

Bu konuya da gelelim arkadaşlar ben açıklayayım size en iyisi kendi düşüncelerimi.Bölüm çıkınca daha net yorum yapacağım ama bunu aylar öncesinden söylüyordum.Eğer yine g4 formunun enerji bitip sönmesi durumu olduysa olay bariz.

G4 formunun süresi tamamen harcanan eforla yada hakiyle diyelim onu tam bilmiyoruz ters orantılı.Kaidoya ve koca anaya bütün enerjisiyle ve arka arkaya hiç soluklanmadan vurduysa o yüzden adamın form süresi bitiyor daha fazla o formda kalamıyor.Çünkü haki biten birşey Law'un dediği gibi.Haki yada enerji bittiği zaman formu da otomatik olarak kapatmak zorunda kalıyor.Koca anaya bir kez vuracağım diyen adam neyi var neyi yok ise onunla vurdu.O yüzden top kekte 2 dakika dressrosada daha fazla başka yerde çok uzun kullanması tamamen bununla alakalı.

Yoksa ne oldu yani Kaidou da ruh meyvesiyle ruhunu mu çekti hakisini mi çekti nedir olay ? :D H.haki haki emcüklüyor gibi komik şeylerle mi alakalı yani. :) Hayır alakası yok Kaidouda bunların hiçbirisi yok olay tamamen Luffy'nin kendi bedeninini çok daha fazla zorlamasıyla alakalı.Çok daha fazla zorladığından iki yonkou karşısında olduğu gibi böyle sönüp gidiyor işte g4 formunda.Form iptal oluyor kendiliğinden.
 
Kaido'ya bir flashback yakışır şimdi daha merak ettim bu yaratık bir insandan çıkmış olamaz bmnin flasback inde küçüklüğünü gösterdi bununki nasıl acaba.Bir de Shanks neymiş böyle bunu nasıl durdurmuş.Kaido'ya açıkçası final boss olmayı çok yakıştırdım teach ya da akaiunudan daha çok yakışırdı final boss olarak.
 
-Bu yonkoulardan hangisi daha büyük?Bir yonkou adamı ne kadar ezer?Kaido böyle tek atmayı kimden öğrendi?
Bölüm özeti Dr.Outker reklamında varmış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık