Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 923 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O neymiş ya? :D Uyuyan bir efsaneyi tanıtacakmış ve bu efsane WB ile bağlantılıymış. Onu diyorsun galiba sen ama hafızanda yanlış yer etmiş.

Yine de Brook'un buz saldırısı, Kin'emon'un alev kesmesi, WCI'da Prometheus'a yalnızca su ile zarar verme, Mink'lerin elektriği gibi mevzular element tabanlı saldırıların resmi olmasa da seriye yedirildiğini gösteriyor. Bir ihtimal Luffy'nin de böyle bir güç alması mümkün.
Aklıma geldi. Kan gruplarının paylaşılma nedeni belki budur. Kan grubuna göre yatkın olunan bir element olabilir.

Luffy, Law ve Kid'in aynıymış niyeyse. İlave olarak Bonney de aynı kan grubu. Bu arkın diğer karakteri belli oldu. :oleyo2:
 
kaido da tek yedi oturdu, luffy de tek yedi oturdu... daha devam ediyor arkadaş olaylar.. luffy kalkar birazdan merak etmeyin... h.haki uyandırır reis... king in king i zoro da shogunu bulur tesadüfen.. oda böyle etkiliyici bir giriş yapar..
 
Koca Ana'yı da böyle çizseydi benim için sorun yoktu. Ama ne hikmetse Koca Ana, Luffy ile yumruk tokuşturup, Jinbei'den yumruk yiyordu.
 
Bölüm çıkmadan bence kesin kanı vermeyin belki luffynin tek yediği sahne geleceği görme mevzusu çıkabilir. Anlık bir flashback olsun lütfen tek temennim bu luffy nin elbette kaido karşısında ezilmesini bekliyordum ama tek yemez bence. Flashback değilse bile kalkıp tekrar dövüşecek
Kalkmasına kalkar da dövüş bitti artık o kesin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık