Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Crocoya tek falan atamaz zoro.Jozu gibi fiziksel olarak bir hayvan olan adamın,elmas+haki ile vurduğu imza saldırısına yıkılmayan adam Crocodile.Zoronun Jozudan daha güçlü bir darbe vurabileceği kesin değil ve zannetmiyorum.Hele hele tek atmak hayal olur.

Ek olarak Mf arcı bizzat mangaka tarafından çizilmiş bir ark.Ben onu kabul etmiyorum diye bir düşünce olamaz.Mfde gösterilen ile haki denilen oldu gayet yerli yerindeydi.Haki denilen naneyi sadece kalbur üstü adamlar kullanıyordu.Yeni dünyada ise ele ayağa düştü mevzu.Bu mangada koka çizilmeyen bir sürü hakili darbe var.Mihawk koka yapmadı diye hakisi yok demek de,Buggy mevzusu üzerinden de-muhtemelen haki yok diyenler o zamanlar hakinin meyve iptal ettiğini falan düşünüyor- yerilip,haki yok bu adamda denmesi abesle iştigal.

Mihawkın amiral gücünde olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.Eldeki veriler de,manganın yorumlanması da bunu gayet net gösteriyor.Ha amiral seviyesi diyene de tepki göstermem.
Adama bak lan, ltufta bulunuyor, ''Amiral seviyesi diyene de tepki göstermem'' diyerek :D

Ulan biz adama imparator, kk diyoruz şu sözlere bak :D
 
Ciddilikten kastım Buggy kısmıydı yalnız.Orda haki kullandı mı yoksa kullanmadı mı ? Yani kullanmak istememe ihtimali varken ve Buggy'te hakisiz kesilemeyeceğine(bilinen) göre nasıl aynı oluyor diyorum.

Yani Mihawk haki kullanıp Buggy'i kesmeye çalıştı ama kesemedi gibi yazmışsın.
Vallahi bana yüz ifadesi hiçte öyle demiyor be bilemiyorum artık bana gayet ciddi ciddi Luffy'i yakalama peşinde olan bir adam gibi geldi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık