Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 922 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olabilir. Luffy tayfaya zarar geldiğini düşündüğü için deli bir bakışla Law'a "Çabuk beni ışınla lan!" dediyse Law da ikiletmeden tamam abi demiş olabilir. :D
Valla Musti, Kaido ağzından lazer gibi bir şey atıyor, büyük çaplı da bir şey. Law da sıkışınca dişini göstermek istemiş olabilir.
Luffy ortadan kaybolunca bir anda Law sağına soluna bakıyor.
 
Abi yıllardır şu balık adam kehanetini bekliyorum jinbeyi de big mom esir aldı.Dediklerine göre hasır şapka bayrağı çekeceklermiş kesin balık adam adasında jinbenin infazını izleriz.Acaba ben görebilecekmiyim bu olayı :S
Yanılmıyorsam kehanette hasir şapkalı biri balıkadam adasinı yerle bir ediyordu.Muhtemelen Im.
 
Arkadaşlar ben geçen hafta Jack i iyi ezdim. Espri ile karışık da olsa...
Jack' e kendisinden kat kat üstün güçlere karşı dalmasına cesaret değil demiştim. Fakat adamın cesaretten ziyade farklı korkuları varmış. En basit tekniği gibi görülen bir şeyin kaleyi yıkması(Elizabello 1 saat antrenman yapıyordu ve bazı yerleri terden sırıksıklam oluyordu.) amirale düz dalmayı anormal hale getirmiyor.
Luffy başta kaçmaya sıcak baksa da arkadaşlarına tehlike unsuru oluşmasından dolayı dalmış. Bu da cesaretten ziyade çaresizlik gibi görülebilir.
Jack tam bir tank ama Sat komandosu denemez. Hantal, güçlü ve dayanıklı...
BigMom, Jinbei.tarafından uçurulduğunda benim aklıma gelen "jinbei yonko seviyesidir." demek değildi. Bundan ziyade Oda gerekirse bir Yonko'nun düşmesi için uygun şartları oluşturabilir.
Bu sebeple Kaido'nun düşüşü şuanki kadro ile ütopik gelse bile bir zayıf nokta bulunacaktır. Beklemedeyim...
 
Olmaması gerek bence. Savunma durumu ruh halinden kaynaklı belli ki. Yarı zoan formunun tam zoan formundan farkı ise tabi ki dövüşe daha uygun olması. Yani işlevselliği. Aradaki fark budur sadece diye düşünüyorum.

Gördüğü Zoro'nun öldüğü bölüm çıkıyormuş meğerse o zaman ne olacak.Bölüm 944 Zoro Jack ile karşılaşıyor ve Zoro öldü. :D O zaman görmek ister misin ? :)
Zoro'nun ölüsü yeter :flaugh:
 
Yok mu Japonya'dan bir haber ? Eleman 10 bölüm sonrasını görüp mü Zoro Jack'le karşılaşıyor demiş ne ? Göremedik bir türlü Zoro'yu yav :(
Benim gördüğüm çizimler buraya atılanlar gibi net sayfa değil, taslaktı. Önceden yollanan çizimler yani. En son editörler rötuş yapıyor, sonra basılıyor. Bana bölüm sayısı vermedi. Bunlar var elimde dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık