Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Çörekçioğlu Luffy Yani doğmuş olmayı, haketmekle eş değer görmüşsün en son. Ailesi onun için bir suit yapmış. Nami için yapsalardı o da haketmiş mi olacaktı? Neyse ben daha fazla tartışmakta anlam göremiyorum.
 
Kizaru'yu Kaido ve BM'ye yollasalar ikisini durdurur, Akainu da Devrimcileri halleder. Bir sorun gözükmüyor WG için. :mincika:
 
Şu Zoro kılıçları beleş aldı muhabbeti için düşüncelerimi yazayım.

Şimdi beleşçilik hiç bir şey yapmamak gibi bir şey.

Zoro ilk başta Dojo da en çok çalışan çocuk ve en yetenekli. Tabi Kuina dan sonra. Ama gördük ki babası bir kızın kılıç ustası olmasını istemiyor. Sonra Zoro, Kuina, ölünce hocasına; Hocam kılıcı bana ver lütfen arkadaşıma söz verdim falan filan, Hocası da al tabi ki kılıç anca sana yakışır dercesine veriyor ilk kılıcını.

Sonra abimiz bir dükkana giriyor. Adam oraya lanetli diye kimsenin almaya maçası yetmiyor diye, en ucuz yere saklamış kılıcı sonra Zoro buluyor kılıcı, buluyor ama he lanet bana fıs falan değip hemen almıyor. Alıyor kılıcı ya kolum gider yada kılıç bana boyun eğer deyip bir irade daha koyuyor ortaya. Sonra Hocası gibi adam da etkilenip yanlış anlamıyor isem Ailesinden kalma diğer güzel kılıcı çıkarıp. Bekle bu da var diyor. Zoro da hemen atlamıyor, ne diyor? Param yok alamam. Adam da para falan istemiyorum bu kılıç senin gibi bir adam da olmalı diyor. Ve Ryumanın kılıcı, Ryuma abimiz bizim ki ile bir dövüşe giriyor, dövüşün sonun da Zoro, Ryuma yı yeniyor ( tabi bu yenmek tam bir yenmek değil. Zaten Zoro söylüyor bunu.) Sonra Ryuma diğerleri gibi bu kılıcı al bu kılıç senin gibi birin de tatmin olacaktır diyor. Yani genele bakarsak Kılıçları alan Zoro'nun iradesi. Ama işte bunlar nasıl karşısına çıkıyor derseniz, o zaman bütün seriyi at çöpe gitsin.

Gelelim Sanji'ye ödülünün yükselmesi bile ailesi sayesinde olan biri. Ve en sonun da nefret ettiği ailesi son anda Giysiyi koymuşlar gemiyi al da giy diye. Şimdi Sanji bunun için ne yapmış? İrade? başka bir şey?

Şeytan meyvesi yemek, güçlü bir kılıç bulmak eğer bunlara şans dersek. One piece evrenin de herkes bir şekil de şanslı ve beleşçi olur.

Önemli olan ne ile karşılaştığın değil. Neyi nasıl aldığın bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık