Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kere Zoro'nun Shogunu tek değil de başkaları ile saldırmasına imkan yok . Neden mi? Adam kılıç ustası, Mihawk'a giden yolda nasıl hak iddaa edip gelişmiş olacak o zaman? Yada Kılıç ustasının onuru nerede? Luffy de giremez dediğim gibi böyle saf bir kılıç ustası Zoro için bulunmaz bir nimet onun saldırması lazım. Şimdi gelelim Shogun'un seviyesine sizce seviyesi 3. komutan falan mı sanıyorsunuz yada ikinci :D Hele bir de Zoro tek başına Shogun dan önce Jack'i alsın o zaman görün cümbüşü.
Shogun kapalı kutu şimdi,bir bakarsın sağ kol,bir bakarsın 3.komutan çıkar,emin olamayız diye düşünüyorum,
 
İşin ettiğinden bahsediliyor da ben hangi mantıkla etiğin buraya karıştırıldığını anlamadım. Ne etigiymis bu?
 
Yani niye şu soruya cevap veriyon hacı Allah aşkına yapma şöyle şeyler :artiz:

@Raiden Luffy'i kesmekle bir lastik topu kesmek aynı mı ? Ne kadar boş yapıyorsun ya, neyse oyuna dönüyorum ben, sen böyle böyle kendini kandırmaya devam et :D
Bölümün adı çelik adamı kesmek değil, çeliği kesmek.


Burada çeliği nasıl keseceğimi göstereceğim diyor.

Çeliği kesemeyen adam, bu karşılaşmadan sonra çeliği kesebilir hale geliyor. Ha diyorsun ki Luffy ile lastik topu kesmek bir mi? Değil ama en azından çizik yer değil mi? Zoro onu bile yapamıyor dövüş boyunca. Neden milimlik çizik dahi atamıyor? Cevabını biliyorsun; çeliği kesmekten acizdi çünkü. :) Hadi git oyna şimdi, daha da uğraştırma beni. :S
 
Korkak gibi kaçan pica mı? Aldığı yardım da sanki Pica'nın gücünü azaltmak içindi. Alt tarafı beni oraya fırlatın dedi Adam bütün ülkeye sahip istediği yerden çıkıyor. Luffy'nin ki ler ile bir değil yani.
Luffy için yardımdan bahsediliyor ancak iş Zoro'ya gelince yardımın niteliği konuşulmaya başlanıyor. İlginç olan nokta da tam burası.
Luffy o yardımları zalim,kötü ve çok güçlü rakiplerini yenmek ve bunu yaparken kendisini geliştirmek için alıyor. Kendisini zorlamayacak rakiplerini ise tek başına dövüp herhangi bir kazanç sağlamadan yoluna devam ediyor. Tüm dövüşleri Hody,CC veya Chinjao dövüşleri gibi olursa bu çocuk nasıl gelişecek. Katakuri,Doflamingo yada Cracker gibi rakiplere karşıysa yardım almadan bir yere kadar savaşabilir, bir süre sonra kendinden bu kadar güçlü rakipleri yardımsız yenmesi saçmalık denir.

Oda, Luffy'nin potansiyelini gerçekleştirmek için bu yolu izliyor. Bizler beğensek de beğenmesek de Luffy kendinden güçlü rakipleri bir şekilde alt edip gücünü arttırıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık