Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tayfa tabi ki önemli dostum ama şöyle ki shanks iki defa rest çekmiş birisi.
Gorosei den ayrı ilgi gören ve savaşa gelip gelin kapışalım diyen birisinin zaten farklı bir seviyededir bana göre. Tam anlamıyla yonkodur yani. Shanks ve mihawk olay ve muhatap olarak mangadan aynı ilgiyi görmüyor malesef. Shanks hep daha ağır basn taraftı. Hani zoro için şey diyoruz ya sahne olarak çok ağır bastı pica ve moneti yenerken çok ağırlığı vardı diyoruz ya işte shanks bu ağırlığını çıktığı her sahnede gösteriyor.
Dediğim gibi manga mihawk için sadece shanks ile ne zaman yaptıkları belli olmayan duelloyu tasarlamış. Arkadaşın dediğine göre de kılıç duellosu olabilme ihtimali yüksekmiş.
Ben Shanks Yonkou değil demiyorum. Ama Mihawk da yonkou diyorum. Küçümsediğin düello için iki kartta da yer veriliyor ve acımasızca olduğu söyleniyor. Wb'nin kulağına gitmişi doğal olarak baya konuşulan bir şey belli ki. Birde Mangaka Mihawk'ı daha işlemeden nasıl önemsemediğini söylüyorsun. Ve önemsemediği adam'ın ödülü neden daha açıklanmadı açıklasın geçsin önemli değil ya. Sonra bu kadar büyük unvanın bu adam da ne işi var? Muhattap diyorsun da o muhatap konum ile alakalı. Ve Mihawk ta doğrudan Shanks ile muhatap oluyor zaten. Hala Croco, Vista diyeceksen hiç birini kesmek istemedi herif takmıyordu yani. Bu arada bende şey diyeyim mi? Daha karanlık meyvesini yemeyen Karasalak, nasıl Shanks'in içine oturmuş o yarayı açmış?
 
Şu an şu şekilde düşünüyorum.

Korsanlar Kralı gücünde olma ihtimali: %0
Yonkou gücünde olma ihtimali: %60
Amiral üstü güçte olma ihtimali: %100
 
Bazı kısımları trol bazıları baya ciddi bir şekilde düşünülmüş şeylerdi.

Ben şu veriler ışığında bilgileri iyice gözden geçirdim. Aklıma yatan en makul senaryoyu yazayım sen hak ver ya da verme.

Shanks ve Mihawk kılıç becerileri üzerinden düellolar atarak saf kılıç becerilerini geliştirmeye çalışmışlar. Gerçek anlamda bir savaş olmadı. Bir savaşta kazanmak için her yol mübah iken bunlar düellolar atmışlar. Sonrasında Shanks Yonkou ünvanını olarak WB ile eşit mertebeye geliyor. Mihawk ise kendi yolunda herhalde en iyi ünvanını alıyor.

Shanks ile Mihawk gerçek anlamda ölümüne kapışmadılar. Öyle ki ben Mihawk'ın WB'e karşı edilen sözünün altındaki mananın buna çıkabilecek olduğunu yorumluyorum şu an. WB'e equal yani eşit noktaya gelen Shanks ile arasındaki gerçek güç farkını görmek istiyor. Aslında orada arasındaki gerçek farkı görmek istediği WB değil sadece kılıç becerilerini bileylemek için kılıç düelloları attığı Shanks'ti.

Oda gerçekten bunun alt yapısı kurmuş olabilir. Bu kadar ütopik bakmayın olaylara.
1.si burada geçen şeylerin hiç birinde Shanks'ın WB ile güç anlamında eşit seviyede olduğunu söylemiyor, aynı mevkiye geldiklerini söylüyor.
2.si Mihawk, WB ile aralarında olan farkı WB yonkou olduğu için değil Dünyanın en güçlü İnsanı olduğu için ölçmeye çalışıyor.
3.sü saf kılıç becerisi dediğin şeyin içine neler girip neler girmiyor ne demeye çalışıyorsun açıklaman lazım ? Haki yok mu mesela yada fiziksel güç ? Hız mı yok ? Shanks'ın yapabiliyor olup geriye sakladığı gücü ne sence ?
4. Oda bir soruya verdiği cevapta Mihawk, Shanks ve WB için dövüşlerini her yol mübah gibi bir şeyle kazanmazlar demiş sen neden bahsediyorsun ?


Baştan sona, gitmek istediği rotaya göre kişileri güçlendirip güçsüzleştiriyorsun. Senin için doğru zamanda kişi güçlü oluyor, yanlış zamanda aynı kişi güçsüz oluyor. Bir yorum görüp, kart çevirisi bile olmayan şeyde geçen tek tük kelimelerle hikaye kurguluyor gibisin temelin çok zayıf yakında çökünce bana gelirsin :gamyon:
 
3.sü saf kılıç becerisi dediğin şeyin içine neler girip neler girmiyor ne demeye çalışıyorsun açıklaman lazım ? Haki yok mu mesela yada fiziksel güç ? Hız mı yok ? Shanks yapabiliyor olup geriye sakladığı gücü ne sence ?
Bunu bende merak ediyorum ya? Yani haki, hız, beceri hepsi olması lazım dövüşte. Acaba Shanks'İn başka nesi var. Yoksa 4. bir haki falan mı? Haki One piece mi yoksa?
 
Şu an şu şekilde düşünüyorum.

Korsanlar Kralı gücünde olma ihtimali: %0
Yonkou gücünde olma ihtimali: %60
Amiral üstü güçte olma ihtimali: %100
Korsan değil zaten ilk seçenek iptal. Hatta istese amiral olur seçeneği de garip. Korsan değil çünkü ve tayfa ile dolaşacak biri de değil.
 
3 sene Mihawk'ta haki yok diye dolandılar.
3 senede Mihawk ve Shanks ölümüne acımazsızca kapışmış ama kılıç düellosu bunlar derler.
Haki kullanmadılar haki ve diger özellikleri geliştirmek yasak diye dolanırlar.

****Birde merdivenleri çok hızlı tırmandı diye tabi.O merdivenlerin en tepesinde iken bile Mihawk'la rekabetlerinin devam ettigini atlarlar.
 
WB ile aynı seviye derken WB ile eşit güçte olduğundan bahsetmiyor. WB dünyanın en güçlüsü. Onunla eşit güçte olamaz. Mihawk da dünyanın en güçlüsü ile arasındaki farktan bahsediyor. Dünden beri yaptığın çıkarımlar çok gario geliyor bana ya. Sanki sen değil de başkası yazıyormuş gibi.
@RedTeroR
Bu arada Yonkou olmuş kişilerin WB'e denk kişiler olduğu serinin bir çok yerinde bahsedildi.

O adam ile benim aramdaki fark diyor.:D Tam olarak en güçlü adam ile benim aramdaki fark demiyor. Oda dolaylı yoldan anlatmak istemiş olabilir. Benim bahsettiğim Mihawk için bu olayın travmatik bir hale gelmesi felan hepsi alttan alttan verilmek istenmiş mesajlar olabilir. Bence çok emin olmayın böyle bir hikaye çıkabilir hacılarım.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 39)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık