Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortada geri yapmalık bir durum yok, senle bahse girdikten sonra, bahse gireceğim diğer insanların bana verebileceği başka bir ceza kalmayacak. Hesap silmek pek makul değil bu açıdan düşündüğümüzde.

Mesela sen gider bir başkasıyla, hesap silmesine bahse girersen benim sana vereceğim cezayı nasıl çekmeyi düşünüyorsun?

O zaman büyük konuşmayacaksın. Ben sana söyledim hesap sileceğim diye sen kendine başka şeyler sunup bugladın. :D

Neyse senin yolunla gidelim benim korkum yok.

Ben kazanırsam, 1 sene boyunca her gün ''Genel Tartışma'' konusuna ya da ''Genel Sohbete'' girip Mihawk hakkında yanıldım beni doğru yola sokan ''Jacques'e'' sonsuz teşekkür ederim büyük adammış diyeceksin ben ettim ama o benden daha beter etti diyeceksin.

Konu netlik kazanınca 1 Ay içerisinde 10 bin kelimeden oluşan bir Mihawk konusu açacaksın. Konunun ana temaları, neden Yonko gücünde olamayacağı, senin nasıl böyle bir gaflete düştüğünü, seninle aynı yolda olanların nasıl bu hale geldiğini anlatan bir konu olacak.

Yine konu netlik kazanınca Mihawk'ı övmeye çalışanlarla ciddi bir şekilde sonrada onları troller şekilde tartışacaksın.
 
Shanks çift ana dal yapmış, Kılıç ustalığını iki yıllık üniversitede bitirmiş diğer dalı ne, kimse bilmiyor ama o dalı okuyanlar rahat 10 yıl devam ediyorlarmış öğrenime. O yüzden kılıç ustalığı Shanks'ın gücünü yansıtan bir şey değil. Mihawk dünyanın en güçlü kılıç ustası olsa bile rakibi kılıç ustalığını hobi olarak kullanan daha başka özellikleri olan süper bir kişilik :bilmem:
Şey kanka yan dalı dediğin gibi kılıç ustalığı. Yan dalıyla Dünyanın en iyi kılıç ustası ile dövüşebiliyor reyis. Ana dalının ne olduğunu kimse bilmese de ana dalıyla Kaido'yu 1. dakikada Bm'yi 2. Dakikada aradan çıkartıyor. Böyle de bir reyis işte Shanks. Adamlar bunu anlatmaya çalışıyor ama anlayamadık bir türlü biz :oops:
 
Jozu tarafından durduruldu diye Mihawk'ı gömen insanlar Kizaru'nun Marco tarafından "Krala kolayca ulaşamazsın" denilerek durdurulduğunu unutmuş.E hadi Kizaru'yu da göm ? Sevdiğin karakter ama gömemezsin tabii.

Bir de Shanks'ın kılıçtan başka her türlü yeteneği oluyor ama Mihawk'ın neden olamıyor bunu da anlamadım hala.Deiku olunca dorukiden,hakiden emekli oluyon galiba.Adamın gözlerine ve b.hakisine ayrı bir vurgu da varken Mihawk sadece kılıçtan ibarettir demekte ilginçmiş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 38)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık