Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zaman Yolculuğu

Geçmişe müdahale edemezsiniz. Bu bildiğimiz(kabul ettiğimiz) evren kurallarına aykırı. Bir ihtimal görebilirsin geçmişi. Geleceğe gitmek ise biraz daha farklı ele alınabilir geçmişe gitmeye göre. Geleceğe gitmek için ya hızlanırsın ya da yavaşlarsın. (bu kısım çok saçma oldu ama hoşuma gitti.) Hızlanırsan, zaman senin için yavaşlar bu yüzden ki çevren hızlanmış olur. Temel mantığı bu sanırım geleceğe gitmenin. Bir ihtimal de kendini yavaşlatmak. Efendim şimdi buz kalıbına sokuyoruz kendimizi ve bam. Gelecektesin dostum.

Hızlanmak kaydıyla geleceğe gitmek için ışık hızına da gerek yok. Bayağı yüksek bir hız etkili olabilir. Jetlere koyulan çakma rolexler üzerinde yapılan deney vardı sanırım.

Kariyerim:

Işık hızı geleceğe falan gitmiyor onu nerden çıkarıyorsunuz, tam tersi zaman durucak kadar yavaşlıyor.Yanlış anladıysam düzelt.
 
Yani haklısın da One Piece ile bağlantılı olarak da konuşuluyor. Onlar için yazmıştım onu. Yoksa One Piece'den bağımsız olarak nasıl tartıştığınız pek beni bağlamaz yani :ehe:

Öyle malesef :(
Geçmişe gitmek matematiksel olarak mümkün xD OP da fiction olduğuna göre ona da bi türlü uydururuz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık