Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 919: Oden Kalesi'nin Yıkıntıları

Bölüm Nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 111 58.1%
  • İyi

    Kullanılan: 45 23.6%
  • Orta

    Kullanılan: 17 8.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 9 4.7%
  • Çok Kötü

    Kullanılan: 9 4.7%

  • Kullanılan toplam oy
    191
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O-kiku' nun kraliçe olduğunu düşünmeye basladım. Sanirim oden de olmedi zaman yolculuğunu yapti ve su an saklaniyor
 
Minkler cepte zaten. Tüm Mink ırkının dolunayda Seylan formuna geçip Kaido'nun 500 zoanı ile güzel rakip olabileceğini düşündüm. Tama ve Usopp ise bu zoanların bir kısmını ehlileştirerek arctaki görevlerini tamamlasalar güzel olurdu. Ayrıca Usopp'un böyle bir olaya dahil olmasıyla yine kilit bir rolde yer alması kendi tarzına uygun olurdu.

Bu bölümle birlikte Wano dövüşleri biraz daha netleşti gibi kafamda.

Orochi'nin kötü tarafına vurgu yapılması, insanları çocukluktan itibaren uyutması ve çift kılıç stili kullanıcısı olduğuna dair ip ucu verilmesi gibi etmenler Zoro vs. Orochi'yi kuvvetlendirdi.

Buna bağlı olarak arc boyunca Zoro'nun dövüşmesi en muhtemel iki kişi; Jack-Orochi. King'le dövüşeceğine dair bir işaret yok şu an. Özellikle.. Evet, özellikle düşmanın inmesi ya da elinin zayıflatılması adına bir ya da iki adamın esas aksiyondan önce devre dışı bırakılması klişesi adına şu zaman tam Jack'in inme zamanı! Malum.. Mingo için Vergo, BM için Snack ve Cracker'de bu olayları yaşadık. Jack'i çok yakın zamanda görebiliriz o yüzden.

Ancak Jack'i Zoro almazsa King-Orochi, bu duruma karşılık olarak İnu-Neko vs. Jack ihtimali önemli ölçüde kuvvetlenir. Bu arada İnu-Neko'nun gelmesi demek Marco'nun da gelmesi anlamına geleceği için Marco da dövüşlerde sahne alabilir. Marco vs. Weevil ya da Marco vs. King görebiliriz.

Jinbe ne zaman gelecek diye düşünürken olayların Wano'dan sonra Balıkadam adasında kayması için Jinbe'nin kullanılabileceği ihtimalini düşünmeye başladım. Kehanet vs. derken Jinbe'nin gelmesine pek sıcak bakmıyorum şu an.. O yüzden en azından Queen başka birine kalabilir. Çünkü King zaten Jinbe'nin alamayacağı kadar güçlü bir rakip olacaktır.

Orochi'nin adamları içinse Kinemon, Kanjuro, Kiku? Kyoshiro ve Hitetsu gibi isimlerin devreye girmesini bekliyorum. Yani bu saydığım ekibin başında Zoro olacak. Bu ekip Orochi'nin adamlarını hallederken Luffy de novaların başında Kaido'nun icabına bakmaya çalışabilir.

Şimdilik böyle ayarladım :gamyon:
Orochi - Zoro bence. Jack vs si bir garip duruyor gibi. Kullandığı şeyde kılıç değil zaten garip bişi.
 
2 vs 3 kılıç tekniği farz mı oldu şimdi ? Ayrıca seride ki yılanların hepsinde insanları etkileme gücü var gibi.Boa kendisi güzeldi üstüne meyve ile combo.Burada öğretmende yılan meyvesi yemiş gibi tekniği sırasında havada gaz salınımı var.Yılanlar ve kadınlar mangaka baya gözümüze sokuyor :D
 
Bölümle alakası yok ama Hawkins yine satışlarda.Kaidoya wanoda Luffylerin olduğunu bildirse ,wano diye bir ada kalmazdı(bizimkilerle birlikte kazığa oturturdu hepsini).Neyse Hawkins döneği dönmeye başladığına göre geriye Apoo ve Drake dönekleri kaldı...
 
Bölümle alakası yok ama Hawkins yine satışlarda.Kaidoya wanoda Luffylerin olduğunu bildirse ,wano diye bir ada kalmazdı(bizimkilerle birlikte kazığa oturturdu hepsini).Neyse Hawkins döneği dönmeye başladığına göre geriye Apoo ve Drake dönekleri kaldı...
Jack zaten yönetimden sorumlu ve haberi var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık