Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bektaşa demişler, neden namaz kılmıyorsun. E Kur'an'da yazıyor namaza yaklaşmayın diye. Hani nerede diye sormuşlar göstermiş. E bunun devamında sarhoşken diye yazıyor diye. Ben onu bilmem demiş.
Ne demek istedim ben şimdi bununla? Sadece bir cümle cımbızla çekilirse anlam çok farklı oluyor. Ama bütün cümleyi yazarsak ve hangi durumda söylendiğine bakarsak anlam çok da fark etmiyor.
Luffy: I’m done with saying... // I’ll beat you “someday”. // *pant* // *pant* // Just ‘cause you’re an Admiral... // Who says I’ve got to run away?!!! // I had enough of that two years ago!!!
Bartolomeo: Eh?! // ?!!
Luffy: Whether it’s a Marine Admiral... / ...or even a Yonkou...!!! / I’ve gotta be ready to beat them all up!!! Or else... // ...I’ll never become Pirate King!!!!
Dilim döndüğünce çevireyim.
Artık bıraktım sizi bir gün yeneceğim demeyi. Bir Amiralsin diye kaçmam gerektiğini de kim söylemiş. 2 yıl önce yeterince kaçtım.
Denizci Amirali olsun, hatta yonkou olsun. Hepsini yenmeye hazır olmam gerek. Öbür türlü hiçbir zaman Korsan Kral olamam.

Sözler böyle. E rastgele mi konuşuyor bu arkadaş? Yo adam gayet de Fujitora'ya dalıyor. Mesela Zou'da da diyor, mızmızlanmayın, nasıl olsa onlarla karşılacağız, ha bugün ha yarın olmuş diye. Ama bu onun gibi de değil. Bildiğin adam karşısında dalarken kaçmamam lazım diyor.
Ve buraya dikkat Luffy burada ne diyor bakın dikkat et, sol alt panel.

Geçen bölümün devamındayız ve ne diyor? Artık kaçmayacağım/kaçmıyorum. Yazının başı sonu farklı oldu çünkü Luffy cidden kaçmam demiş, cevap verirken unuttuğum bir yeri de görmüş oldum teşekkürler:ehe:. Yani geçen bölüm söylediğiyle bu bölümü de birleştirirsek Luffy tam da benim söylediğimi söylemiş oluyor. Adam resmen kaçmayacağım demiş ya la:p.
O cümlenin başı sonu ne olursa olsun kaçmayacağım anlamı çıkıyor zaten. Çok kıvranmaya da kıvırmaya da gerek yok :oops::ehe:
 
Luffy ve tayfası 2 yıl önce ezilmişti,oda aslında ona gönderme yaparak artık kaçmak zorunda değilim tarzında yorum yaptırmak istedi bence fazlası değil de çok anlam yükleniyor
 
Şimdi Mihawk için negatif örnekler veriliyor, Vista ile muhatap oldu. Amiral yonkou görmedi, shanks ile bağı var sayılmaz gibi. Bir karakter için negatif veya pozitif yöne çekecek örnek verebiliriz. İki türlü de mantıklı ama ikisi de doğru değil. Dof amiral ile atıştı diyebilirim gibi gibi. Mihawk aşağı çekiliyor ama Marco yukarı çekilmiyor. Ben bunu anlamıyorum. 3 amiral ile ayrı ayrı sürtüşen Wb hariç tek karakter Marco. Gorsei gibi dünya görüşü en yüksek olabilecek bir konsey, Teach için Marco'yu ihtimal dahilinde düşündü. Teach'i engelleyip belki yeni güçler katsın veya katmasın yonkou olabilirdi. Marco sağ koldan fazlası, amiralle kapışır. Yonkou olabilir, yonkou çok uçuk olmayabilir de diye anlam çıkabilir. Yonkou olmanın şartı 1 amiral öldürmek falan değil, diğer yonkoularla ve atmak hiç değil. Teach bölge ele geçirmiş Marco'dan sonra yonkou olmuş. Teach yerine bir amiral gücünde adam Marco ile kapışsa yonkou olabilirdi. Toparlayacak olursam, Lufy şimdi 5.yonkou gibi oldu ama güç olarak çok alakası yok. Shanks yonkou olduğu zaman canavar olmayabilir. Belki amiral seviyesi olmadan bile yonkou olmuş olabilir. Mihawk ise bubunla vs atmış olabilir. Yonkou>amiral diye bir şey yok. Teach yonkou sayıldığı gün kesin olarak Akainu'yu alabilir mi? Gerçi şimdi dandik sağ kol bile çok şey gösterdi ama amiraller 2 sene öncede kaldı. Vasıfsızı saymazsak eski üçlü canavar çıkacaktır. Mihawk'ın amiral altı çıkacağını düşünmüyorum ama amiral üstü dediğimiz şey de çok yukarıda değil. Yonkou amiral arası çok fark yoktur. Kaido gibi absürt şeyler hariç. Mihawk da oralarda gezen bir karakter. Shanks üstü olabilir ama Akainu'nun altı da olabilir.
 
Dürüstçe söylüyorum. Bana göre Fujitora ve Green Bullu alır. Ama Aokiji veya Akainu gibi rakipleri alamaz gibi geliyor. Aklımda canlandıramıyorum Mihawkı Akainuya rest çekerken.
Kısacası Mihawk zayıf bir amiral diyebilirim.Amiral olmak için şartları barındırıyor ama fazla bir yıkıcılığı yok bence.Dahada güçlü çıkabilir ama sanmıyorum.
Yonkou falan mihawka fazla gelir.
 
Mihawk'ın alamayacağı amiral yoktur. Alayı meyvesine güvenen adamlar bunlar. En bariz haki kullanıcısı Fujitora bu zamana kadar. O da gözlem haki. Mihawk'ın silahlanması karşısında hiçbirinin şansı yok.
 
KK olur demek Amiral alır demek değil. İstese KK olur dedim ama şimdiye kadar gördüklerimle Akainu deler geçer Mihawk'ı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık