Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam bu hayattan sıkılmış, kendi elleriyle belki beni yener diye yetiştirdiği Shanks kol verince tüm hevesi kaçmış. Zoro'da gördü bir ışık işte, onu bekliyor.
Olay Zoro'da yatıyor zaten. Bildiğin Mihöwk'ün şeytani aurasını emmiş... Hatırlarsan bir kaç bölüm önce Zoro'nun aurasından korkmuştu sabi-sübyan. Zoro gümbür gümbür geliyor!
 
Değil.Ben ''bence'' yapardı diyorum ama sen kesinmiş gibi yapamaz diyorsun.En basitinden önceki yorumunda ''Yapamamış demek bu kadar mı zor ?'' demişsin.Tamamen kesinmiş gibi konuşmuşsun.Yapamıcağından çok eminmiş gibi konuşuyorsun.İşte bu yüzden aynı şey değil.



Evet çünkü kanıtın olmadan kesinmiş gibi yardırıyorsun.Kanıt göster derler o zaman adama ? Kendi yorumunu kesinmiş gibi yazma.



Bende sana önceki yorumlarımın birinde adamın kişisel tercihi tek takılmakken neden yonko olsun tarzı bir şey dememiş miydim ? Demiştim.Bu neden geçerli bi neden sayılmıyor ? Güçlüysen illa yonko olucan diye bir kaide mi var ? Adam deiku olduğuna göre bir zamanlar amacı deikuymuş ve deikulukta zaten bireysel bir iş.E bu adamın amacına giden yolda tek takılması sıkıntı yaratmıyorsa neden illa tayfa toplamak zorunda ?



Dereyi görmeden paçayı sıvamaman objektif olduğun anlamına gelmez.Mesela şu an hatırlamıyorum da daha önce rahat 3-4 Croco tartışmana denk gelmişimdir ve Croco'yu savunduğun tezlerini çok yanlı bulduğumu hatırlıyorum.Ama dereyi görmeden paçayı sıvamak demişsin de geçenlerde Croco'nun geleceği seviye konusunda sen sağ kol dememiş miydin ? Eğer doğru hatırlıyorsam bunun dereyi görmeden paçayı sıvamaktan ne farkı kalıyor ? Yani sen Mihawk fanları Mihawk'ı çok yüceltiyor diye eleştiriyorsun ama bana göre de Croco'nun sağ kol seviyesinde hatta 2. komutan seviyesinde döneceğini düşünmek bile uçuk oluyor.O seviyeye çıkarsa seri sonu çıkar ki o da bir ihtimal.Aslında Oda biraz çizdiğinin arkasında dursa Law'dan bile fazla çıkmaması lazım da neyse.



Bende öyle bir şey dedin demedim zaten.Demediğim bir şeyden nasıl sağa sola çekmiş oldum ?



Ortada nasıl bir şey yok ya ? O düellolardan sonra Shanks arşa çıkıyor ama Mihawk sana göre neden çıkamıyor ? Oda güncelde bile bu adamların hala birbirine rakipmiş gibi davrandıklarını göstermedi mi ? Oda bir zamanlar eşit olan adamlardan birini yonko seviyesine çıkartırken diğerini sağ kol seviyelerinde bıraktı ve bu yonkoyla sağ kolu güncelde bile boşu boşuna mı rakipmiş gibi konuşturuyor ? Sana göre o düellolardan sonra bi tek Shanks arşa çıktığı için ortada bir şey olmaz tabii.Ama sorsam yine Mihawk'ın Shanks'la aynı oranda gelişmediğini kanıtlayamazsın.



Kendi yorumunu koy zaten ona bir şey demek bana düşmüyor.Shanks'ı fil Mihawk'ı karınca gör o da beni ilgilendirmiyor.Elinde kanıtlar olmadan kesin konuştuğun için alıntılamıştım seni.
Ben illa ki her yorumumun önüne bence mi demeliyim? Mangada gösterilen şey Mihawk'ın Shanks'ın yaptıklarını yapamayacak olmasıdır. Bunda emin konuşmayayım da neyi konuşayım? Mihawk WB ile kılıç mı tokuşturdu? Veya Marco gücünde bir adam tayfa üyelerine ''Çekilin o sizin uğraşabileceğiniz bir adam değil'' tarzında mı konuştu? Aksine Marco Mihawk'a Vista'yı yolladı.

Şimdi aynı sahnede Shanks'ı hayal et bir bakayım ne hissediyorsun? Çünkü ben hayal bile edemiyorum. O kadar saçma geliyor ki :D

Yapamayacağını göstermeme gerek yok ki? Yapabilmiş mi? Yapamamış uğraşıp uğraşmadığını bilemem ama yapılmadı gerçeği var. Belki çıkıp toplasa yine Shanks'ın adamları kadar güçlü adam toplayamayacaktı. Belirsizlik üzerinden konuşuyoruz. Fakat ortada bir gerçek var.

Demiş olabilirsin ama bu yetiyor mu? Bende sana dünya kadar şey diyorum ama sen ''Düşünceni yanlış buluyorum anlamıyorsun beni'' diyorsun. İlla Yonkou olmazsın ama gidip de Denizcilerin seni çağırdığı toplantıya katılma zorunluluğu hissetmezsin. Eğer o akdar rahat bir tipsen ki Mihawk öyle bir arkadaş ama çağrıldığı zaman tıpış tıpış gidiyor. Orada Gorosei'ler de içinde olmak kaydıyla kimse Shanks'ı çağıramaz. Görüyoruz ki görüşmeyi isteyen kişi de Shanks.

Crocodile'ın geleceği eviyeye geçiş yapmışız bakıyorum da. Benim ile bazı Mihawk fanları arasında gayet de fark var. Ben Sağ kol derim Amiral derim bu benim isteğimdir. Yarın bir gün 2 adamı seviyesinde derim. Fakat hiç bir zaman ölümüne savunmam mesela Crocodile'ın MF de durdurduğu Mihawk için Amiral alamaz deyince hater ilan etmem kimseyi. Arada fark var mı? Aynı şey mi sence bunlar. Ben orada hiç kimseye Sağ kol görmediği için bir şey demiş miyim?

Crocodile'ı savunduğum hangi tezimi yanlı buluyorsun? O zaman onları bir daha ki tartışmam da göster bende sana yanlı bulduğun tezleri cevaplayayım. Ben o seviyede geleceği hakkında bile sana 10 tane yorum sunabilirim. Kabul etmemek size kalır ama ben sunarım.

Mihawk ise arşa çıkamıyor demedim sana. VS attıkları zaman bile belli değil bu adamların kısacası WB'nin sözlerinden Shanks'ın daha sonradan gücüne güç kattığı belli oluyor dedim. Mihawk güçlenmiş olabilir fakat kılıç ustası olarak tepeye ulaşmış biri Çoğu kişi diyor ki Zoro bu adamı geçince Yonkou olacak. Zoro'nun seri sonu olacağı seviye Amiral veya 1 tık üstüdür. En iyi kılıç ustası olarak kısacası Rayleigh olacak.

Rakip gibi konuşturduğu sahne dediğin Luffy'nin posterini gösterdiği sahneyi mi kastediyorsun? Eğer o sahneyse nerede rakip gibi gösterdiğini söyler misin acaba? Kanıtlamama gerek yok çünkü her şey ortada MF'ye bakıldığında ortaya çıkıyor. Elimde kanıtlar ile geliyorum illa Manga sayfaları mı atmam lazım muhattaplarını, yaptıklarını göstermek için anlamadım ki?
 
Öncelikle Shanks'ın en az 13 yıl önce yonkou olduğunun kesin bilgi olduğunu düşünmüyorum. XX ile yazılan yani tam tarihi bilinmeyen bir durumdan bahsediyoruz.Sadece shanks kartı üzerindeki sıralamaya bakarak böyle çıkarım yapmak doğru değil(bence).

Mihawk'a gelicek olursak Shanks'ın seviyesi ne olursa olsun zamanında birden fazla düello yapmaları kapasitelerinin ve seviyelerinin hemen hemen aynı düzeyde olduğunu gösterir.

Mihawk isterse yonkou olur demek kolaya kaçmak olur .Tayfası,sansı,dönemin rakipleri gibi etkenlerin önemli olucağını düşünüyorum ama her kılıç ustasının karşılaşmak isteyeceği(vista gibi) kılıç ustalarının hedefi olan kişinin en azından amiral seviyesi görmek süpriz olmaz.
 
Öncelikle Shanks'ın en az 13 yıl önce yonkou olduğunun kesin bilgi olduğunu düşünmüyorum. XX ile yazılan yani tam tarihi bilinmeyen bir durumdan bahsediyoruz.Sadece shanks kartı üzerindeki sıralamaya bakarak böyle çıkarım yapmak doğru değil(bence).
Nasıl değil yav. Sıralama ne için yapılıyor? Sonra olsa sonraya koyardı? :D Bu bilgiler Oda onaylı değil desen neyse de böyle matematiksel olarak hatalı bir söylem ileri sürmüş oluyorsun. :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık