Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zamanında WB'in sözleri-bir de Benn'in filo alırız sözleri- sebebiyle Shanks 10y önce de Yonko olabilir idi demiştim, tabii kimse inanmamıştı. Ben de emin konuşmayıp, sadece tahmin yürütmüştüm tabii, şuan görüyoruz ki haklıymışım :a:
 
Zoro'ya 100 tane p-up verip amiral sağ kol ayarı olur diyenler utansın. Gören de Zoro'yu Enies Lobby'de unuttular, Zoro oradan devam ediyor sanacak :hhh:

Vista meselesine gelince... Basit basit şeyleri yazdırıyorsunuz adama.

Bir kılıç ustasını kılıç ustası yapan şey sadece kılıç ustalığı değildir. Yani bir kılıç ustasının gücü sadece kılıç ustalığından gelmez. Bu kafa, meyve yemiş karakterleri sadece douriki seviyelerine bakarak değerlendiren kafadır; aldırış etmeyiniz :rolleyes:

Bildiğiniz gibi bu seride birden fazla güç unsuru var. Biliyorsunuz dimi (birileri) ? 100 sene oldu seri başlayalı öğrenin artık bunları. Her neyse...

Bu güç unsurlarını bir bütün olarak değerlendirdiğinizde X karakterin gücü ortaya çıkar. Mihawk'ı geçmek ya da ona denk olmak için sadece kılıç ustalığı yeterli olsaydı Zoro sadece kılıç ustalığı ve kılıç teknikleri üzerine çalışırdı. Ama douriki, kılıcın kalitesi, haki gibi güç unsurları da var değil mi ? Heh, gözümsün :oops:

İşte bu nedenle, "Vista Mihawk'la dövüşecek kılıç ustalığına sahiptir" denildiğinde buradan anlaşılan şey Vista'nın Mihawk'la eşit güce sahip olduğu değil Vista'nın kılıç ustalığı olarak Mihawk'la kapışabilecek düzeyde olduğudur. Zaten sizin bu cümleden yola çıkarak savunduğunuz şey Vista=Mihawk'a çıkar ki Mihawk'ın mangaka onaylı "en iyi" olduğu düşünüldüğünde bu mantıken mümkün değildir. Kısacası, birileri savunduğu şeyin saçmalığından, düşüncesinin sonucunun hangi kapıya çıktığından bile haberdar değil hala kör-topal birşeyler yazıcam diye uğraşıp duruyor. Yazık ya :oops:
 
Son düzenleme:
Shanks'ın Mihawk ile attığı vslerden sonra yonkou diye anılmaya başlamasını falan da görsek :hhh::hhh: ben de diyorum site niye bu kadar sessiz, Oda headshot atmış :oleyo2:
 
Şimdi soru şu:

Mihawk=Shanks mı?

Mihawk>Shanks mı?

Malum düellodan sonra en güçlü kılıç ustası Shanks değil de Mihawk olmuş :p
 
Şimdi soru şu:

Mihawk=Shanks mı?

Mihawk>Shanks mı?

Malum düellodan sonra en güçlü kılıç ustası Shanks değil de Mihawk olmuş :p
Böyle soru mu olur kesin Mihawk daha güçlü. Seride açıkça söyleniyor zaten Mihawk deiku diye, demek ki şu ana kadar kılıca dokunmuş herkesten güçlü (!).
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık