Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun kesinliğinin olmadığı çok bariz.Hatta kesinliği dahi yok.Dediğin gibi şenks sonradan basamakları yükselmiş ve geçmiş olabilir.Bunun için de Mihawkın o düello zamanında ünvanı alıp bir daha şenks ile kapışmaması lazım.Burada da Şenksin yenemediği ortaya çıkar.Diyelim ki sonradan güçlendi ünvanları veren halk anasının gözüne kadar yükselmiş şenks varken neden Mihawka o ünvanı verdiği tartışılır.

@Uchiha Itachi sen beni duyguları ile oynayıp ağlattığın kızlardan sandın herhalde.Daha sert şeylerle gel :byee:
Mihawk, Shanks'in kolu gittikten sonra bir daha düello atmıyor.
 
Eğer WB' ye "kendini denemek adına Slash atma" haddinde bulunuyorsa Mihawk, ya Enel gibi aşırı kendini beğenmiş daha önce aşırı güçlü biriyle karşılaşmamış olduğu için gücünün farkında olmayan biri ya da harbiden güçlü. (WB seviyesidir demiyorum.)
 
Vista'yla muhattap olmaktan öte, aralarında net düello geçti. Chooper'ın yaptığı şey son gücüyle saldırıyı bloklamaktı. Arasında bir fark var. Daha doğrusu Big Mom vs tayfa gibi bir durum vardı o esnada ve çırpınıyordu bizimkiler, neyse konu bu değil. :)

Mihawk'ın haki seviyesinin "kötü" olma ihtimali nedir? Bence yok gibi bir şey. Mihawk zaten çok güçlü bir karakter, bu da belli. Neticede en iyi kılıç ustası, elbette özel bir yeri olacak. Ancak saydığım adamlar başka seviyedeki isimler bana göre. Yani Garp'ın gençliği olsa mesela, yumruğuyla o kara kılıcı kırar geçer. Bu benim düşüncem. Yani bana göre maalesef Mihawk o seviyede değil ve mesela Zoro/Sanji falan da hiçbir zaman o seviyeye çıkmayacak. O seviyeye çıkan tek isim Luffy olacak tayfada.
Vista'yla Chopper arasında da bir fark var ama sen bilirsin tabii.

O senin düşüncen bir şey diyemem tabii de kesinmiş gibi yazınca bir sorayım dedim.Neyse katılmıyorum diyeyim.Mihawk bana göre amiral eder ki o Aka'ya karşı bile gayette %50 şansı vardır.Zoro/Sanji konusunda da birinin yonko diğerinin amiral seviyesine geleceğini düşünüyorum.Zoro'nun ya da Sanji'nin amirallerden irade ya da potansiyel olarak bi azı olduğunu düşünmüyorum.Kaldı ki Zoro'nun bu zamana kadar gösterdiği iradeyi amiraller gençken kaç tane yerde göstermiştir orasıda meçhul.
 
Son düzenleme:
Seninki de üçlü ittifak kurup Shanks gibi bir ezigi hedefliyor. Düşününce Kid gözümde daha da ezik oldu.:D
Ünvana aldanmış işte.Ne bilsin şenksin hükümet köpeği olup yalan haberler ile çok güçlü olduğunu izleniminin verildiğini :bilmem:

Mihawk, Shanks'in kolu gittikten sonra bir daha düello atmıyor.
Ee ? Bu neyi kanıtlıyor ki.Teache ünvanı veren halk Marcoyu yenene kadar adama yonkou demiyor.Mihawk da en ünvanı için demek ki sağlam iş başarmış ki en demişler.

:agla:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık