Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tarzda açıklanacak bence de. Meyve ile insan bir oluyor , ta ki meyve kullanıcısı ölene kadar. Meyve ruhu gidip reenkarne olacağında meyveye giriyor ve ayrılma o zaman oluyor.
Ama o zaman nasıl yapay şeytan meyvesi oluyor hortkuluk gibi ruh ikiye mi bölünüyor ayrıca nasıl yapay ruh üretsinler
 
Ama o zaman nasıl yapay şeytan meyvesi oluyor hortkuluk gibi ruh ikiye mi bölünüyor ayrıca nasıl yapay ruh üretsinler
Yapay ruh olmak zorunda değil ki , üretimini detaylı olarak bilmiyoruz. Mesela ağaç ruhu falan oluyordur. Veya yenildiğinde yiyen kişinin ruhunu bölüyordur falan filan.Hani yiyenlerin büyük çoğunluğu da ölüyordu yanlış hatırlamıyorsam.
 
Yapay şeytan meyveleri muhtemelen vücutta mutasyona sebep oluyor. Yani ruh vs mevzusu yok işin içinde. Bu ucubelik de bundan kaynaklı bence, Oda bunu göstermeye çalışıyor. Sadece komedi olsun diye çizmiyor diye düşünüyorum.
 
Tama'nın meyve gücünü neden istedikleri belli meyve güçlerini kontrol altına almak. Oda aslında şu çok kötü denilen bölümde şeytan meyveleri hakkında bize ipucu vermiş.

1- Smile meyve kullanıcılarında bir bedende iki ayrı irade söz konusu. Momonosuke'de böyle bir şey olmadığı için Vegapunk bu konuda baya iyiymiş ve yaptığı meyveler ile smile arasındaki farklardan biri bu. Buradan yürüyerek gerçek şeytan meyvelerinin doğası hakkında da fikir sahibi olabilir miyiz? Olabiliriz gibi geliyor bana. Smile meyvelerinde tek beden iki ayrı kişiyi görüyoruz. Gerçek şeytan meyvelerinde de tek beden iki ayrı kişi (ruh) olma ihtimali çok yüksek. Lakin gerçek şeytan meyveleri neden smile gibi tepki göstermiyor?
Meyve uyanışı denen şey bununla alakalı olabilir belki de. Neden "uyanış" sözcüğü seçilmiş mesela.
Güzel teori çıkar bundan, İmpel down' daki insanlığını kaybetmiş uyanmış zoanlar falan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık