Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 912: Amigasa Köyü

Bölüm nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 152 60.3%
  • İyi

    Kullanılan: 80 31.7%
  • Orta

    Kullanılan: 12 4.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 4 1.6%
  • Çok Kötü

    Kullanılan: 4 1.6%

  • Kullanılan toplam oy
    252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ondan önce de domuz kovalayan kaplanı kovalayan timsah köpekbalığı gösteriyor. Benzer bi sahne, besin zinciri de denebilir, ava giden avlanır da :)

+1 Sahne klasik Oda esprisidir, güç çıkarımı olmaz oradan ama işte seviyoruz böyle şeyleri :D Bi kere orada "Dur, kadın!" diyor biri Luffy oradan Sanji sanıyor. Sanji ne zaman öyle seslenmiş birine bakın bakalım :) Kadın lafı geçtiği için onu dedirtiyor işte maksat espri. Bu olay da sazanlar amiral gücündeye döndü. Bizim forum mangayı fazla ciddi okuyor, iyi hoş da Oda'nın espriler boşa gidiyor :D
Aynen öyle hocam ince bir kadın esprisi çakmış Oda sadece. Luffy ve Zoro buluşması öncesi ortam ısıtma hesabı olmuş.:D
 
Bebekleri önceden ilişkilendirip, içine hapsetmesi gerekiyordu diye hatırlıyorum. Bizim salakların böyle bir koz verme ihtimalleri var tabi. Yada zehir, lanet diyerek karşıya koz verebilir. Hiç olmadı çoluk, çocuğu kesiyorsunuz der bizimkilerin elini kolunu bağlar. Bakalım ne olacak :bilmem:
En mantıklı yorum :/ Özellikle son kısmı. Her darbe yediğimde bir çocuk ölüyor falan derse bizimkiler hiçbir şey yapmaz adama. Herkes güç açısından bakıyor.
 
Yaklaşık 4 yıl oluyormuş Ace oraya geleli. Savaştan sonra 2 yıl geçti. Ace yola çıktıktan 1 küsür yıl sonra gelmiş galiba Wano'ya.

O ara belki de WB'nin tayfasinda idi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık