Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] "At Fava Bekle" Teorileri

Rafteli herkez yerin üstünde beklerken, yerin altında olduğunu görecez. Yunan mitolojisinde ki tartarus misali bir yer, kutsal ejderlerin D'leri tartarusa kapattığına dair bir şeyler fısıldandı kulağıma buda burada kalsın belki günün birinde ihtiyaç olur.
Animede Zou'daki açıklama aklıma geldi. Yeni dünyaya Log pose ile geliyorsun ve 4 Yazıt ile yerini buluyorsun. Ancak bu ada Yeni dünyada diye bir kaide demek değil. Dünyada bir yerde bulunan bir ada.Ben öyle anladım yani o açıklamalardan.
 
Jack Zou'yu Raizo'nun yaşam kağıdıyla buluyor ve orada olduğundan o yüzden emin. @Sir_Croco23 senin teoriyi okuduktan sonra aklıma geldi bu baya mantıklı.
 
Shanks çok basit bir şekilde ölecek. Forum diliyle harcanacak diyeyim. Naruto'daki Madara gibi basit ve alakasız bir ölümünün olacağını hissediyorum.
 
Mantıklı ama bu seferde niye kağıtla aramadan yok etmek istiyor etrafı onu tam çözemedim.:D:D
Sebebi gurur diyebiliriz aslında.Jack'in nasıl birisi olduğu belli. Akıl ve mantıktan çok gücüyle çözmeyi seçen birisi. Doffy için saldırdığı adamlarda belliydi az çok. Raizo kaçarken çaktırmadan almışlardır saçından tüyünden.Beni asıl endileşelendiren Raizo şuan daha tehlikeli bir yere gidiyor .
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık