Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Doflamingo & Charlotte Cracker vs. Charlotte Katakuri & Bartholomew Kuma

Hangi taraf alır?


  • Kullanılan toplam oy
    95
Katakuri yanına Kuma ayarı başka bi adam koysaydın eğer Doflamingo Cracker derdim. Çünkü meyveleri savunma hattı oluşturmak için çok müsait. O şekilde alabilirlerdi ama Kuma'nın meyvesi fazla yıkıcı. Katakuri Kuma tokatlar bunları.
 
Kuma'nın patiyle attığı hava saldırıları elephant gun tanklayan bi bisküvi askere zarar veremez. Taş delmek, franky'i delmek falan grand line'da etkileyiciydi. Bu rakiplere karşı pek işe yaramaz.

Gemiyi shabondy korsanlarından korurken nerdeyse paramparça olmuş bi vücut dof ve cracker'in saldırılarına fazla dayanamaz.
_____

Mangada gösterilen seviyesine gelirsek:

Kuma'nın İvankov'dan düşük seviyede olduğu biliniyor. İvankov magellan karşısında 10 dk dayanamadıysa seviyesi magellana yakın değildir çünkü bu seviyedeki karakterler saatlerce dövüşüyor. Yani magellan>>>>ivankov>>kuma diyebiliriz.

Hem sağ kol hem de üçüncü komutan amiral oyalayabiliyor (marco ve jozu). Güçleri arasında uçurum olmaması lazım. Marco ve jozu arasında uçurum olsa amiraller tek atardı jozuya.

Shiryuu sağ kol olduğu için magellan da sağ kol seviyesi diyelim. magellan ve ivankov arasında uçurum olduğu çok açıktı. Yani kumayı geçtim ivankov bile üçüncü komutan seviyesinde bi adam değil. Zaten ivankov o seviyede olsa amiral tutardı marineford'da.
_______

Teke tek eşleşirlerse kuma'yı alan kişi (muhtemelen dof) kazanıp diğerine yardım eder. Dof ve cracker birlikte yenerler katakuriyi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık