Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 894: 00.05

Bölümü Nasıl Buldunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    277
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde İchiji , Luffy vs Kata dövüşünü den den muşi ile felan izlese dudağı uçuklar babasına gidip senin yapacağın işe işeyim der sonrada Luffye abi çay söylim mi diye yancılık yapardı.:hhh::at:
 
Luffy: this is the end.
Katakuri: yes.

Katakuri mükemmel bir detay ya adam luffy nin kalkmasını bekliyor hatta kalkmasını istiyor. Acaba bundan sonra katadan daha kaliteli olan bir rakip görürmüyüz.
 
Yani hakikaten Marco ya da Jack bu adama nasıl vurucak, nasıl sırtını yere getiricek.
Jack direk sağ kol çıkmayacak. Onun önünde Queen ve King varmış. Yani Jack Cracker ayarı biri çıkacak gibi. Ödülünün yüksek olması da Kid misali önüne gelen yeri yıkmasından dolayı olacaktır.
 
Jack direk sağ kol çıkmayacak. Onun önünde Queen ve King varmış. Yani Jack Cracker ayarı biri çıkacak gibi. Ödülünün yüksek olması da Kid misali önüne gelen yeri yıkmasından dolayı olacaktır.
Peki Marco Kizaru gibi karşılamadıkça Katakuri'ye nasıl vurucak.
 
Smoothie'nin büyüyüp küçülmesi ile Koca Ana arasında bağlantı var mıdır acaba? Devlerden hoşlanmıyor ya hanım ağa, "Küçül, gözüm görmesin!" demiştir belki.
 
Luffy örneği aynı değil.Luffy sadece k.haki olarak değil doruki,b.haki olarakta Kata'dan gerideydi.Aynı şekilde dövüşe daha kötü bir durumda başladı.Bir kere k.haki bitebilen bir şey.Neden Kata'yı dokunulmaz sanıyorsun onu anlamıyorum.Bu adam k.hakiyi kullandıkça illaki dövüşün ilerleyen zamanlarında rakibin hareketini daha zor görmeye başlayacak.Bu da kendisine de artık dokunulması anlamına gelir.Kata gibi k.haki master birini yenmenin tek yolu onun kadar iyi bir k.hakiye sahip olmak değil.Kata'yı uzun bir süre tutup k.hakisini zayıflatarakta yenebilirsin.Fakat Luffy bunu yapamaz.Çünkü Luffy'nin g4 modu sınırlı ve g4 olmadan da Kata'yı uzun bir süre tutup,k.hakisinin sınırına gelmesini sağlayamazdı.Bu yüzden tek çaresi k.hakisini geliştirmekti.

O zaman sana şöyle bir soru sorayım.B.hakisini geliştiren bir kişi hakisinin sadece sertliğini mi geliştirmiş olur yoksa sertliğiyle beraber kullanım süresini de mi arttırmış olur ? Bence ikisi doğru orantılıdır.B.hakini geliştirmek demek sertliğini ve miktarını arttırman demektir bence.Luffy bile Dressrosa'da 20 dk g4 kullanırken bunu Kata karşısında 2 saat civarı falan kullanıyor.O yüzden 10 b.haki gücünde bir adam full beden koka yapsa bile haki sertliği ve miktarı çok daha fazla olucağından full beden koka yapmak çok sıkıntı olmayacaktır.Açıkçası ileride Shanks'ın tayfası zenci gibi dolaşsa şaşırmam ben.
İyi de sen olayı baştan karıştırıyorsun. Luffy'nin g4'ü saldırı gücü olarak daha sağlam zaten. İki-üç tane vurdu, etkisi belli. Sınırlı olmasa ne değişecek? Adam vuramıyor ki. Luffy , Ray'i hobi olarak mı hatırlıyor sence? Niye geleceği göreyim diye yırtınıyor? Ray demişken, Ray gibi biri bile bu konuda bir tavsiye veremiyor. Böyle biriyle karşılaşırsan ne yapacaksın diye soruyor.

Ha elbette tek çare eşit k.haki değil. Mesela Kaido'ya pek koymayabilir Kata'nın saldırıları. Sonuçta da patates olabilir. Ama biz burada denk özellikte adamları kıyaslıyoruz. Çünkü hangi haki türünün avantajlı olduğu bu şekilde anlaşılır.

Nitelik ile niceliğin aynı oranda ilerlediğine katılmıyorum. Bir önceki yorumumdaki varsayıma katılmıyorsan eğer bir de şunları düşün: Dof o kadar kötü durumlarda bile tam beden koka yapmadı. Sabo'nun b.hakisi sağlam gibi duruyor ama o da amiral karşısında dahi tam beden yapmadı. Ama Kata babalar gibi k.haki kullanıyor. Issho zaten paso k.haki kullanmak zorunda.
Luffy, k.hakiyi hep kullandı ama hiç bittiğini görmedik. B.hakisi ise bitti.Hangisinin daha çabuk tükendiği açık değil mi?

En uç sınırlarda düşünsek dahi: k.hakiyi daha uzun süre kullanırsın, geleceği görüp hem saldırını hem de savunmanı daha iyi kılarsın.

Dediğin gibi bir hiyerarşi yok. Aksine k.haki daha avantajlı görünüyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık