Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Bobbin, Marineford’da İdam Edilecek Olsa, Koca Ana Korsanları Onu Kurtarabilir miydi?

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    205
Mom ölmezdi ama denizciler paket eder İmpel Down'a postalardı.Ana bir şekilde zapt edilecek birisi.Kaido olsa buna bile uğraşmazlardı zaten tutamıyoruz boşa hapishane duvarları aşınmasın hapishane masrafı çıkmasın diye. :)

Koca ana tayfası da yenilirdi tabii.
 
Wb korsanları savaşmak için değil ace için oradaydı. Shiciler zaten ciddi savaşmayacaktı+amiraller wb'ye bulaştığında komutanlar araya girerek onları oyalayacaklardı ve ace'i alıp gideceklerdi. Wb'nin hastalığı olmasa ve saatinden önce ace'i idam etmeseler büyük ihtimalle kurtarırlardı.

Wb hastalığından çökmese göğsüne magma yemeyecekti ve ardından marineler o kadar kılıç sokamayacaktı. Wb zaten hastayken üstüne akainu'nun darbesini yediği için saldırı savuşturamaz hale geldi. Ayakta durması bile mucizeydi. Onu gören marco meyvesini kaybetmeyecekti ve jozu da dondurulmayacaktı.
Bu kayıplardan sonra amiraller rakipsiz kaldığı için katliam yapmaya başladılar.

Big mom bi hastalıktan dolayı savaşta çöküp darbe yese+onu gören katakuri ve cracker açık verip yenilse kurtaramaz kimseyi. Ama böyle bir şey olmayacağı için big mom bobbin'i kurtarabilir diyorum. Sonuçta marinefordu yok etmek için değil birini kurtarıp dönmek için gidiyorlar.
 
İlk önce oyumu Koca Ana tayfasına verdim. Kaptanları WB dengi tayfa ise her biri kendi klasmanında güçlü ve efektif kişilerden oluşuyor. WB tayfası gibi düşük kalibre çapulcular değiller.

Hemen akabinde Garp faktörünü unuttuğumu hatırladım. Ve birkaç saniye geçmeden oyumu değiştirdim.
 
Eyvallah işlevsellik önemli de Bobbin'i aldıktan sonra hadi biz kaçar demeyecekler. Denizciler de güle güle demeyecek sonuçta. Ekipler arasında çok fazla güç farkı var. 1 v 1 yaparsanız tablo ortada zaten.
Ama kaçma işinde de ayna meyvesi var mesela çok işlevsel.Mesala kata etrafı mochiye çevirir.Cracker etrafa yüzlerce biskivüt zırh salar.Sonra şeker meyvesi var.Bunlar hep üretim meyveleri rakibi yorucu oyalıyıcı meyveler.Bigmom'ın ruh vermesi olayı var.Zeus Prametius var.Varda var.Marinford savaşında Inazuma,Ms3,Croco kadar hangisi işe yaradı Wb tayfasında
 
Yanlarına Kaido ve tayfasıni da versen nanay.Denizciler tır gibi ezer Bm ve tayfasını.

İşlevsellik diyen arkadaşlarada şunu hatırlatayım.Denizcilerde Aokiji gibi işlevselliğin sözlük tanımı gibi bir adam mevcut.Eğer aksi yönde bir yeteneğin yok ise direk tek yiyorsun.
 
Hemen akabinde Garp faktörünü unuttuğumu hatırladım. Ve birkaç saniye geçmeden oyumu değiştirdim.
Garp Linlin'den 8 yaş büyük, Linlin henüz 16-17 yaşında şu anki süpernovalar gibi güçlerini tam kontrol edemezken Garp 20lerinin ortalarında görece tecrübeli biri olmalı. Yani Linlin'in geçmişte bir ara Garp tarafından kovalanması illa ki onu en güçlü zamanında Garp'tan daha güçsüz yapmıyor.
Hem de sonuç itibariyle Garp'tan kurtulup yonkou olmuş işte.

Edit: Ben biraz yanlış gelmişim gibi :/
 
Garp Sengoku BM'yi durdururdu, amiraller de tatlı komutanları alırdı her türlü, Shichiler de kalanlarla ilgilenirdi BM korsanlarından kurtulsa kurtulsa BM kurtulurdu ama komple tayfayı kaybederdi :cool:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık