Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

The Walking Dead

Sonda da açıklamaz muhtemelen. Sadece insan ilişkilerini izliyoruz ve okuyoruz. Bilimsel gelişmeler hususunda bilgimiz yok, çünkü karakterlerin gözünden hikaye anlatılıyor. Onların bilmediğini, biz de bilmiyoruz haliyle.

Konu itibari ile sona yaklaşmış denilebilir. Zira hikaye kendini tekrar etmeye başlayacak böyle giderse.

Keşke Fear the Walking Dead ile başlasaydın.
Bir ara ona da başlamayı düşünüyorum.
 
Bu yazıya eklemeyi unuttuğum önemli bir detay var. Bugün biri bu soruyu sorunca buraya yazayım dedim.
The Walking Dead evreninde zombi diye bir şey hiç var olmamış. Bizdeki gibi zombiler ile ilgili film, dizi veya başka bir materyal olmadığı için insanlar bu kadar kolay yok oldular. Yani sizin izlerken "mal" dediğiniz kolayca av olan kişiler, zombinin ne olduğunu bilmiyor.
Biz ise zombinin her türlüsünü yapımlarda gördüğümüz için, günümüz dünyasında yaşanacak bir zombi istilası bu kadar zaiyata neden olmayacaktır.
 
Çizgi roman Saviors arcı ile güzel bir ivme yakalamıştı. Negan gibi gerçek bir tirana karşı yapılan mücadeleyi okumaktan baya keyif almıştım. Sonrasında gelen Whisperers arc yeterince iyi değildi. İçinde “sınır hattı” gibi inanılmaz sahneler vardı ama yine de zayıf bir arctı. Ondan sonra gelen New World Order hala devam ediyor. Arc sonu serinin gidişatı üç aşağı beş yukarı belli olacak gibi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık