Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü Birinci Komutan

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    121
İdam sehpasına uçarken kairoseki kelepçeyi bilerek uçtuysa kesecek gücü olduğunu varsayabiliriz.

Marco'nun sadece savunmadan ibaret biri olduğunu şahsen sanmıyorum.
Bilemiyorum. Sadece savunmadan ibaret değildir illaki. Kalburüstü bir fiziksel gücü vardır ancak Pica'nın bu boyutu için yeterli olabileceğini sanmıyorum.
 
Marco neredeyse dağ büyüklüğünde bir kaya kütlesini parçalayabilir mi sence? Ayrıca kimse Pica Marco'dan güçlüdür demiyor. Yalnızca Marco Pica'yı yenemez.

Orta panalde soldaki küçük kısım kolezyum. Marco'nun böyle bir kütleyi aşacak fiziksel güce sahip olduğunu sanmıyorum.

Yani sen Marco Pica'yı yenemez ama Marco Pica'dan daha güçlü diyorsun. Kendinle çelişiyorsun maalesef. Senin yazdığına göre Pica>Marco olur otomatikman.

Evet Marco o resimde gördüm kaya parçasını zorlanmadan yok eder içinde ki Pica ile birlikte.
 
Bu konu saçma gidiyor diye bakmıyordum dayanamadım yine bir bakiyim dediğim belki düzelmiştir diye. gözlerimden kan aktı resmen. Marco Pika'yı yenemez !!??? Bu nasıl bir tabirdir ? Marco Bütün Doff ailesini tek başına indirir. Pika gibi 10 tanesi ile aynı anda savaşır.
 
Marco'nun Amirallere attığı tekmeyi unuttunuz sanırım. Yaptığı savunmaları unuttunuz sanırım. Tam olarak gücünü göremediğimizin de farkında olmanızı umuyorum. Marco Pica yı alamaz demişler. Marco Dof'uda alır beyler. :)
 
Ben oyu Ben Beckman'a verdim beklentiden dolayı ama Marco konusunda bir iki kelam edeyim. Marco'nun saldırı gücünün düşük sayılmasının tek nedeni adamın sadece amirallere saldırmış olması. Kizaru ve Aokiji'yi sıradan bir tekmesiyle uçuracak kadar güçlü. Bu da en azından hakili g3 yumrukları kadar eder. O tekmeyi başkası yese nolur diye düşünmek lazım. Savaş anında zaten ambulans gibi herkesi korumaya çalıştı sürekli darbe aldı. Saldırı gücünü kullanma imkanı pek olmadı. Herkesi korumaya çalışıyordu sadece. Tekrar göründüğünde saldırı gücünü görünce çok şaşıracağımızı düşünüyorum.
 
Marco'nun yeri çok ayrı. Marineford'a bakmayın.

Teach'i durduracak kişi olarak sayıldı bu adam. Hem de denizciler ve Gorosei tarafından.
Meyvesi belki de şuana kadar gördüğümüz en güçlü meyvelerden. Yahu kesilse bile iyileştirebiliyor kendisini.
Teach bu adamı yenip Yonkou sayılıyor.

Oda vs çizmeyi, güç göstermeyi pek beceremiyor. Ama kaç bölümdür Marco'ya en azından yazdıkları ile itibarını veriyor.

Ayrıca bu adam ileride değineceğim dedi yahu Marco için.

Marco bir kaya parçasına bişey yapamaz saldırı gücü yok diyeceğinize bir iki düşünüp koskoca sağ kol yahu diye mantıklı yorum yapsanız daha iyi olacak. :D Ha şundan diyorum bunu, bu adam yakında gösterilecek. Olan size olur.

Garp yumrukla dağ parçalıyor. Marco da tekme ile parçalar. Bu adam sadece tekme atıyor diye küçümseniyor ama Garp da sadece yumrukla KK dengi olmuş. Büyük ihtimalle o pençeleri karşısına ne çıksa affetmiyordur. Ne çıksa karşısına kesiyordur. Görünüşte basit diye çok eziliyor ama gösterişli bir saldırıdan daha çok hasar veren saldırılar onlar eminim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık