Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Ace ve Haki

Ace Haki Kullanabiliyor Muydu?


  • Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Ace'te yok görmedik evet ama Mihawk'ta da görmedik Doflamingo'da da görmedik. Teach'te de görmedik. Diğer tümenlerde de görmedik. Koskoca Wb'nin tayfasında Marco, Jozu ve Vista dışında haki kullanabilen adam olmaması enteresan olurdu. O tümen komutanlarının bilipte Ace potansiyelinde birinin bilmemesi daha enteresan olurdu :)
 
O sahne Ace vs Kuzanın bir benzeri. Smokerın beyaz dumanını Ace sıcak sis atağiyla blokluyor ardından Luffyler kaçıyor, Ace de yanıcı ağ adlı alan saldirisını ortaya bırakıp kaçiyor.
Ace kaçar gibi mi gözüküyor ?


Smoker'ın alevden hasar almayacağını biliyoruz, öyleyse alevi aşıp Kairoseki sopası ile dalmaması için hiç bir sebep yok, madem Ace'te Haki yok, Smoker Luffy'ye yaptığının aynını Ace'e de yapabilirdi, ama yapamadı.

Smokerın hamlesi anlamsiz olurdu, karsisında bir paramecia olsa haklısın Jutte iş görür lakin Ace gibi uçup kaçabilen bir logiayı kovalamasının bir anlamı yoktu.
Paramecia olmak ile ne alakası var ? Madem Ace ona zarar veremiyor, Smoker eninde sonunda Ace'i Kairoseki ile yakalar nasıl ki Luffy'ye yapıyorsa peşine takılır bir yerde kıstırırdı, ama Ace karşısında yerinde saydı. Bu ne demek ? Ace'in Smoker'dan üstün gösterilmesi demektir. Dragon nasıl Smoker'a üstün gösterildiyse, Ace'te Smoker'a üstün gösterildi bu kadar basit.
 
Jinbei ara öncesi Smokera tek atabilir, çunkü suyu kullanarak Logiaya dokunabiliyor. Ama Acete böyle bir yetenek yok. B. Haki kullandığı görülmedi ve Ateş meyvesinin Dumana herhangi bir üstünlüģü de yok. Bana kalırsa Ace 2 y önceki Smokerı yenemezdi, 2 y sonrası açik şekilde yenilirdi. Jinbei ile 5 gün vs attıysa Jinbeinin yenebileceği adamı yener diye bir mantık kurulamaz. Şu a b c birbirini yenme muhabbeti işte. :)
B. Haki kullandığı açıklandığına göre 2y önce Ace, Smoker'ı rahat yenerdi.
 
Mesajlara baktım da en fazla ben savunmuşum gene.

Bu arada Mihawk severler gene Mihawk'ı karıştırmış. Mihawk ile ikisi aynı şey değil. Mihawk'ta yok derken koskoca seride 7-8 kişide haki vardı sonra bir baktık ki Tashigi bile Haki kullaniyor. Bunu söyleyen o dönem üye bile değil ezbere konuşuyorlar.

Ace'e daha geçen sene kullanamıyor diyenler oldu.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık