Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

The Last: Naruto The Movie

Toeri'yi ben de beğenmedim. Şayet Toneri ile Hinata arasında ki ilişki de tam işlenemedi. Bu arada Naruto'nun Sakura'ya olan sevgisinin bu şekilde basitleştirilmesi tamamen işin içinden çıkabilmek için yaptığı belli oluyor. Bu da beni tatmin etmedi.
Animasyon tarzı, sesler ve tipler orjinalliğinden sapmış geldi bana. Sharingan, Byakugan olmadı şimdi de tenseigan...her filmde yeni bir icat ve düşman çıkartılabilir, nasıl olsa sülalleler geniş, yeni aileler ve türler de icat edilebilir:oleyo:
 
Toeri'yi ben de beğenmedim. Şayet Toneri ile Hinata arasında ki ilişki de tam işlenemedi. Bu arada Naruto'nun Sakura'ya olan sevgisinin bu şekilde basitleştirilmesi tamamen işin içinden çıkabilmek için yaptığı belli oluyor. Bu da beni tatmin etmedi.
Benim gibi düşünen birini görmek güzel.Film bana güzel geldi ancak bu noktaya takıldım.
 
- Naruto'nun Sakura'ya karşı hissettiği aşk falan değildi, bir şekilde onun dikkatini çekip kendisini kabul ettirmekti, diğer bütün insanlara olduğu gibi. Ayrıca, Sakura'nın Sasuke'ye karşı olan duygularından ötürü de herhangi bir platformda Sasuke'ye karşı kaybetmeyi istemediğinden kendisini Sakura'ya "aşık" olduğuna ikna etmiş bile olabilir.

- Geçmiş fb lerde de görüldüğü üzere, insanları kendisine bilmediği bir nedenden ötürü canavar deyip, dışlamasının farklı bir versiyonunu Hinata''ya karşı yapıldığını bizzat gördü, bu da ona karşı adını koyamadığı bir yakınlık hissetmesini sağlamış olabilir. Hatırlarsanız, Hinata'ya seni canavar, Byakugan'ını çıkar göster bizlere seni canavar şeklinde sataşan çocuklar var. Naruto'da onu koruyordu. Ehh, en azından korumaya çalışıyordu diyebiliriz. :D.

- Ayrıca, Naruto'nun akademiye kadar, seveceği, sevileceği kısaca değer vereceği kişiler olmadı. Iruka ile bunun adımı atıldı, takım 7 ile bir üst seviyeye çıktı, olayın içine diğer takımlar, Jiraiya falan girdi. Ama hala aşkın ne olduğundan bihaber takılıyordu, takılmaya da devam edecekti.

- Naruto'nun bu bihaber takıldığı aşkın tanıtımını da senaristler Hinata ve kırmızı iplik üzerinden Naruto'ya yansıtmayı uygun görmüşler. Yoksa sittin sene de geçse, Naruto'nun anlayabileceği bir duygu olmayacaktı, midesinin içinde pırpır eden kelebekler olmayacaktı. :D Kısacası kafasına vura vura o Hinata'nın duygularını Naruto'ya gösterdiler, bu da Naruto'nun içinde Hinata'ya karşı olan duyguların dışarı çıkmasını sağlamış olacaktı. Niye, adam aşkı, ramene karşı duyduğu sevgi gibi görüyor. :D


Bunlar dışında, film tamamen izleyiciye hakaretten öte başka bir şey değil. Yıllardır, beklenilen o mutlu aile tablosunu ve çocukları sadece finalde 30 saniye göstermek, küfretmekle eşdeğer.
Ben filmin, romantik komedi tarzında işlenmesini yeğlerdim, bütün film boyunca ne zaman evlenecekler, ne zaman çocukları göreceğiz, ne zaman hokage oluşunu göreceğiz diye beklemekle geçti. Sonuç hüsran.
 
Nasıl oldu da Naruto Hinata ile evlendinin zorlama bir filmini çekmişler. Keşke Naruto'ya duygu ekleselerdi. Hinata'nın kendisini sevdiğini anlayıp onu sevmek nedir ya. Kız beni seviyor ben de onu sevem madem olmuş. :S
Neyse, vakit geçirmelik güzel bir filmdi.
 
Rasenganın mavi olmaması ayrıca shurikenin de garip geldi
Köydekilerinden biri kurama aya bir şey yazıyor dedi. Bence bu çok önemliydi. Narutonun bile bilmediği ismi sıradan bir köy sakini de biliyor demek ki artık.
Hinata örgü örerken yerdeki halıda sanki buralara ait desenler vardı ya da bana öyle geldi. Kishimatonun hinatayı narutoya vermesi bütün power-up ların da ötesinde bir kıyak .
Müzikler yine naruto tarzı ama vasattı sanki üzerine yeterince düşülmemiş gibiydi. Olmamış yani
Eğer filme hinata ve onun narutoya beslediği hisler üzerinden bakacaksak gayet güzel bir film. Gerçi Hinata tek başına da olsa o filmi izletir ama neyse hinatayı saymazsak anca çerezlik olur.
 
Kakashi: "Ben bende değilim, meçhullerdeyim."
Sasuke: "Alem buysa kral benim."
Hinata: "Alla beni, pulla beni, al koynuna yar/gönlüm senden bir şey ister nasıl desem yar/alla beni, pulla beni, al koynuna yar."
Naruto: "Senin için dağları deler yol açarım yar/senin için gökkubbeyi yerlere çalarım yar/canım iste canım bile sana kurban yar."

Filmden sonra aklıma gelenler bunlar...
 
Ben filmi çok çok beğendim. Yalnız Toeri'nin son saldırıyı yapacakken kontrolü kaybetmesi vs olayı saçma geldi. Ama klasik Kishimoto. Adamın elinden gelen bu. Adam gibi bir vs sonrası indirmedi de yanlış anlamadıysam güneşin enerjisini mi ne çekmeye çalışırken aşırı güç çekiminden gitti adam. Onun dışında genel olarak beğendim. Hinata, Hancock'tan sonra en sevdiğim kadın karakter. Böyle olması hoşuma gitti açıkçası :) Etkilendim. Son sahneyi defalarca izledim. Çok çok hoşuma gitti. İndireyim de arada açar izlerim.

Son olarak da bir One Piece değil tabi :D Umarım One Piece'ın sonunda da Luffy ve Hancock için bir film olur da tadından yenmez. Neyse konu dışına çıkmayalım. Sonuç olarak film çok çok güzeldi.
 
Hinataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Son sahneyi izle dur saatlerce... Ne kadar leyla mangaka da olsa adam bazen okuyucuyu hapsediyor iki çizimi ile serisine.

Ve kezbana aşık değilmiymiş Naruto ahahahahhahahah
lan bırak kimi yiyorsun sen hala akıllardadır. Naruto'nun hastanede attığı bakış Sakura ile Sasukeye. Ve bir kaç sahne daha.
Baş karakter ya hani japon ya hayalinden sevdiğinden vazgeçemez ya. Böyle vazgeçtirirler adama.


Bende baya hırs yapmışım.
ve bunlar nasıl çizimdir bea.


 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık