Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 981: Çarpışma

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Marco'nun gelişi gibi bomba

    Kullanılan: 198 73.3%
  • Sanji'nin sapıklığı gibi sıradan

    Kullanılan: 40 14.8%
  • Koca Ana Korsanları gibi boş

    Kullanılan: 32 11.9%

  • Kullanılan toplam oy
    270
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu f6 üyelerinin hepsi bir başka geminin eski kaptanı mıydı ? Eğer öyleyse istisnasız hiçbirini güçsüz görme ihtimalimiz yok bence. Page one'ı dahi 250-300 milyonluk bir adam olarak varsayabiliriz. Bunun dışında hawkins'in içinde bulunduğu grup apoo'nun içinde bulunduğu grup var. Bu grupların içindeki tüm elemanlar isim isim çok güçlü olmasalar bizim ittifak içinde de bu adamlarla ancak dövüşebilecek kişilerin olduğunu düşünebiliriz. Üstelik şu ana kadar pek azı tanıtılsa da ilk bahsedildiğinde 500 yapay şeytan meyveli kişinin olduğu söylenmişti. Böylesi bir kalabalık tayfanın görece daha güçsüz elemanları ile toplu bir savaş olacağını gösteriyor diyebiliriz. Şu an kaido'yu çıkarsak mesela geriye sadece kaido'nun adamlarını koysak yine kolay bir dövüş olmaz bütün ittifak üyeleri zorlu savaşlara girmek durumunda kalırdı. elbette kazanılırdı ama kolay olmazdı bence. Bunun üzerine eklenmiş kaido ve big mom korsanlarının varlığı işi saçma sapan bir boyuta getiriyor marco'ya rağmen.

Grupta halen daha bir yonkou kaptanını tutacak çapta biri yok. Ve gördüğümüz kadarıyla big mom korsanları bir ittifaktan haberdarlar ama içeriye girişin başka bir yolu olduğunu bilmiyorlar. Big mom korsanları hasır şapkalar için geldiğini söylüyor ve sonra da kaido oluşumunu ortadan kaldırmanın hesaplarındalar. Yani herkesin birbirini ortadan kaldırmanın hesaplarını yaptığı bir ortam oluşmuş durumda. Bu durumda ilk ihaneti kim yaparsa yapsın bundan karlı çıkacak olan hasır şapkalar olacak gibi duruyor. Nihayetinde sonu belli olan bir masal okuyoruz. Neler olacağını tahmin etmek zor değil ama kurgu konusunda pek endişeleri yok oda'nın. O yüzden bir şekilde buradan kârlı çıkılacaksa kılıf uydurulacaktır. Zaten kaido ile gerçekten savaşacak olsalar hem de düşman sahasında iki komutanından yoksun gelmeleri aşırı mantıksız olurdu. Fakat Oda'nın bize gücünün zirvesinde iki yonkou'nun karşılaşmasını göstereceğini büyük bir umutla beklediğimi söylemek isterim. Bu one piece evreni için olabilecek en büyük kişisel savaş olur zira.
 
Who is Who ile Sasaki birbirlerinin rakipleri gibi diğerlerini takmıyorlar. Bu ikisiyle Zoro ve Sanji kapışabilir.
 
Bu Peros Düğünün yapıldığı dağa şekerden yürüyen merdiven yapıyordu. Yada hiç mi ucan kaçan elemanı yok bu tayfanın anlamıyorum ki.
 
Sanji'nin acı içinde dönmesi komikti bence. Artık Sanji ne kadar acı çekerse o kadar normal geliyor.
Komik olmasına komikti ama bütün komedisini öncesindeki surat ifadesi bozuyor. Dil dışarıda, salya akmış. Sanırsın kemik görmüş köpek. Hatta ondan da çirkin görünüyor. Gözleri kalpli, ağzı açık ya da kulaklarında bıraksa ve böyle devam etse gülücem ama şu haliyle mide bulandırıcılığından dolayı anca Oda'ya sövüyorum.

O açıdan bakarsak öyle tabi. Ama sonuçta erkek olarak doğmuş. Çok hakim değilim ama zamanında Japonya'da böyle durumlar varmış. Dans okulunda yetişmiş ikisi ve görüyoruz ki çocukluktan beri kız gibi giyiniyorlar. Izo, Kiku gibi kalbimde kadınım kafasında değildir ama açık bir şekilde feminen giyiniyor yani, bilemedim.
Izo'nun kıyafetleri erkek kıyafetleri. Sadece saç stili feminen. Bir de sayılırsa ruju var. Aslında seride rujlu erkekler de var ama Izo'nun ruj sürme tarzı Kid'inki gibi tüm dudağa değil, Linlin ve Bonney gibi sadece ağzın ön bölümünde olacak şekilde. O da feminen yani. Gerçi Smoothie'nin, Reiju'nun da ruju tüm ağzını kapsıyor.
 
Mesela hasır şapkalar öyle nehri tırmanırken biri tarafından düşse yani Bm tayfasının başına gelen gelse olacaklar
1: Jinbei gelir hemen su ile gemiyi durdurur
2: Aokiji suyu dondurup sağlamlaştırır
3: Kuma gemiyi teleport eder.
4: Leo geminin önüne bi kırmızı halı diker.
5: Sabo ya da Dragon gelip gemiyi düşürmeye çalışanı döver. Ve bunların hepsi bir anda tesadüfen gerçekleşir.

Ama Bm tayfası olunca böyle dalga geçiliyorsun.
:alkis:

Zoro ne alaka allah aşkına Cp0 diyorum Zoro diyorsun
Onun derdi başka hala anlamadın mı :bilmem:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık