Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 981 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fedakarlık olmuyor işte bu rezillik oluyor Smothie dediğimiz insan komutan hani Marco yu ezip geçmesini beklemiyorum ama yenişirsin demi? Ya da Neko,İzo yanında kaliteli meyve kullanıcıları var bu kadarda boş yapılmaz yani aynı olayı ısıtıp ısırıp önümüze sunuyor. Big Mam yonkou ve buda yonkou tayfası ha .s
Mevki itibariyle ters durumdalar. Geminin üzerinden şelaleden çıkıyorlar, ikinci defa aynı tuzağa düşmeleri saçma olsa da kurtarır tarafı var. Wano dediğimiz ada, çok ters bir ada maalesef, Akainu gibi adamlar bile çekiniyor. Nasıl girileceği meçhul, içinde ne var ne yok bilmiyorsun falan. Aynı mevzuya Kaido ve Tayfası BM'ın adaya girmek suretiyle girişse, o zaman da benzer bir durum yaşanabilir ama Wano'da olay daha farklı. Bu ada yüzyıllardır dış dünyadan izole bir halde, o yüzden çokta şey yapmamak lazım.

Son olarak; koca imparator tayfasının, Marco gibi güçlü bir karaktere ikinci defa yem olmaları, traji komik. En azından küçük bir direniş göstermeleri gerekirdi, bu açıdan saçmalık olduğu doğrudur ama elle tutulur yanlarını da görmezden gelemeyiz.
 
Vista nasıl olmaz bu nasıl bölüm böyle.

Smoothie niye bu kadar pasif kalıyor? Oda kadın düşmanı mı? Bu sorulara yanıt arıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık