Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Dante13 Darksiders 3 oyununu bugün bitirdim oyun gereksiz zor ve çok basite indirgenmiş comboları var 2.oyundaki yarı açık dünyası en sevdiğim yönüydü burda malesef yok atı olmayan bir mahşerin 4 atlısından birini canlandırıyoruz fazla silah çeşitliliği istiyorsanız oda yok basit gereksiz bir hikaye boss savaşlarından daha zor yaratıklar herşeyden biraz biraz var mesela god of wardaki ruh sistemi var ruh topla topla sonuç canını arttır gücünü arttır bukadar basit bir sistem birde shard alıyoruz savaş sırasında basarızda işimize yarar diye yüksek ihtimal basmaya çalışırken ölüyoruz çünkü basarken karakterimiz olduğu yerde duruyor ve taa 30 dk önce geçtiğimiz öldürdüğümüz yaratıkların ordan başlatıyor dark souls olmaya çalışan bir oyunumuz var ama olamıyor ve serinin en kötü oyunu oluyor zaman kaybı oynamayın oynattırmayın
Yorumun için teşekkür ederim başkan :good:
 
Üzüldüm lan. Derin bi karakter değildi, bilindik bi tipti ve basitti ama sevmiştim arthur’u. Tipinde ve sesinde bi sempatiklik vardı. Yavaş yavaş gözümün önünde ölmesi çok kötüydü. Yapılmamalıydı bence. O kadar kötü hissettim ki oynamak istemedim oyunu. 20-25 saat sanırım hasta arthur’la oynadım.
Hastayken zayıf olduğu için açık haritayla uğraşasım da gelmedi. Baştan başladığımda hastalanmadan önce yaparım herşeyi diye düşündüm. Oynanışı bu kadar kötü etkileyecek bişey yapmamalıydılar bence. Bari sona daha yakınken ortaya çıksaydı.

İlk oyunda jack yerine john’u istediğim için baştan başlamıştım. İntikamdan sonra jack’le oynamamıştım. Bu oyunda ise john’u hiç istemiyorum arthur’suz oynamak istemiyorum. Epilogue part 1 yeni başladı. Micah’ı öldürecek muhtemelen (umarım öyledir) ama ona rağmen baştan başlayıp arthur olmak istiyorum.

İlk gördüğümden beri micah’ı sevmemiştim. Oyunun senaryosunu beğenmedim açıkçası. Bütçe ve zaman harcadıkları için kalitesi yüksek tabi. Senaryo kötü olsa da oyunculuk, seslendirme falan kaliteliydi. “Sanat eseri” dedirten çok sahne oldu.

Dutch’ın değişimi inandırıcı gelmedi bana. Micah’a güvenmesine inanamadım. Oyunun ilk yarısındaki dutch çok farklı bi insandı. İkinci yarıda amacı bile belli değil. Micah’ı bahçıvan mı yapacak? O adamla çiftçilik mi yapacak? O adam için niye ailesini sildiğini anlayamadım. Yaptığı herşey mantıksızdı. Oyun boyunca “planım var” dedi ama hiç planı yoktu. Sadece hedefi vardı. Topluca tahitiye gideceklerdi ama götüreceği herkesi kaybetti. John ve arthur’u da ölüme bıraktı defalarca. Micah, javier ve bill kaldı sadece.

Dışarda tanıştığım stranger’ları kamptaki arkadaşlarımdan daha çok sevdim. Çünkü dışardakilerle muhabbet ettim, birlikte baş başa zaman geçirdim. Öldüğüne üzüldüğüm biri oldu. Gang’le böyle bişey yaşamadım. Sadece aynı 3-4 kişiyle biyerlere saldırdım sürekli. Bi bağ kuramadım.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık