Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Abartıldığını Düşündüğünüz Dizi ve Filmler

En uyuz olduğum şeyi de kan fışkırmalarını gözümüze gözümüze sokuyor. Ve hep turuncu oluyor dandik dandik fışkırıyor habire :D Filmleri berbat demiyorum ama başlıkta dendiği gibi "abartılmış" işte. #overrated
yok filmleri eh işte ile güzel arasında gidip geliyor zaten. zaten adam ününü kan fışkırtmalarıyla ve anlamsız diyaloglarıyla kazanmış. :D bir de arkası var herhalde ksjksjks
 
Star wars sadece filmlerden oluşmuyor zibilyon tane kitabı, çizgi romanı, oyunu var.

Six feet under benim izlediğim en boş diziydi hele o kızla annesin ilişkileri beni iğrendiriyodu, iyi tarafı finallerin hepsi güzeldi.

Tekrar yazayım Breaking bad çarpılır. Skyler dışında eksik yanı yok oda biraz az konuşsa 10 üzeri 10.
 
Yalan mı ilk 2 sezon David'in escinsel askı ruth'un ikili erkek ilişkisi, nate'in ruh hastası manitası ve claire'ın sevgilisiyle olan ilişkisinden baska ne vardı.
Türk dizisi dediğin şeyde aşk üçgeni vardır. Üçüncü kişi neredeyse istisnasız entrikacıdır.

Buradaki ilişkilerin alayı farklı bir boyutta. David bir yandan Keith ve diğer erkeklerle ilişki yürütürken, din konusuda gündeme geliyor. Nate, sadece Brenda ile uğraşmıyor. Onun ölü babası onun yanında yaşıyor. Claire ise başka bir dünya. Şu koca küpeli sevgilisi sadece bir boyutu. Claire büyük bir ezik. Ruth bazen beni sıkar ama o da yine arayışta olan birisi.

Aslında bu dizi arayışta olanların dizisi. Karakterleri böyle ama bir izleyicisi olarak ben de böyleyim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık