Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro, Sabo ve Yamato Arasındaki Güç Dengesi

Güç Sıralaması?


  • Kullanılan toplam oy
    151
Seri sonu için ne Sabo'nun nede Yamato'nun Kaido'yu aşan bir seviyeye geleceğini zannetmiyorum ama Zoro ise ejderha avcısının torunu olarak Kaido'dan daha güçlü bir seviyeye çıkacaktır. Şu an ise Wano için konuşursak Yamato benim gözümde Zoro'dan daha güçlüydü ama Zoro'nun stabil olarak Enma ile uzun süre dövüşmesini bu arc hesaba katarsak Yamato seviyesine geldiğini en son Asura ile de yenebilecek güce geldiğini düşünmeye başladım.
Sabo ise tamamiyle beklenti h.haki çıkmazsa bu iki karakter ile aşık atması mümkün değil. Yamato gidip Kaido ile eşit dövüşürken Sabo bir saldırıda tek yiyecek kıvama geldi. Olur da h.hakisi çıkarsa h.haki ve Mera mera ve ortalama üstü b.haki ile Zoro ve Yamato'nun ilerisinde olabilir ama o şekilde bir performans hiç göstermedi onu da belirtmek lazım.

Zoro > Yamato > Sabo
Şu an gösterilenler ile bu şekilde bir güç dengesi var. Olur da Sabo'da h.haki çıkar ve daha iyi bir imaj çizerse en başa geçebilir.
Seri sonu ise
Zoro > Sabo > Yamato şeklinde olur.
 
Sabo'da Kral hakisi olduğunu varsaydım, yaptığı icraatlere baktığım zaman Zorocu olmama rağmen Sabo>Zoro>Yamato dedim. Sabo'da Kral hakisi yoksa Zoro ve yamato daha güçlüdür sıralama Zoro>Yamato>Sabo olur Kral hakisi detayı önemli.
 
Yav adama İmparator diyorlar İmparator.Çünkü Yonko seviyesi bu adam.Tüm denizcilerin gözü önünde amiral dövüyor, siz hala Yamato, Zoro'yla kıyaslıyorsunuz.

Zoro hiç amiral yendi mi? Yenmedi.Yenince kıyaslayın abi.
 
Şuan için sabo > yamato > zoro şeklinde. Ama seri sonunda sabo >= zoro > yamato olur ama yamatoda zoroyu zorlayacak seviye olur. Sabo luffy seri sonu zirveleri olur aynen şuan beklenti shanks ve dragonun zirve seviyeler olması gibi. Zoro onları karşı şansı olan bir kaç kişiden biri olur. Yamatoyla aralarındaki fark da zoro akainu seviyesi diye düşünürsek yamatoda kuzan seviyesi olur (sadece aradaki güç farkının azlığını belirtme konusunda)
 
Kaidou ile savaşabilen Yamato, Kaidou ile savaşamayan Zoro'dan güçlü. Yani Yamato > Zoro cepte. Peki Sabo ne gösterdi de Yamato'dan güçlü görülüyor :(

Sabo'nun icraatleri
1. Dori ile Brogi'nin tokatladığı Gorosei'den tek yememek.
2. Şakacıktan savaşan Köramiral ile ciddi savaşmak.
3. Gariban Bastille üzerinde ego tatmin etmek.
4. Karasakal Korsanları'ndan devrim ordusu ile birlikte topluca kaçmak.
 
Yamato'yu nasıl bu ikisiyle aynı klasmana sokuyorsunuz yahu? Zoro bilinçsiz bir biçimde Haoshoku Haki'yi silahlanma şeklinde kullandığı için bu üçlünün içinde zirve diye niteleyenler var. Yamato bunu yıllardır kullanıyor ve Zoro gibi iki dakika kullanmakla Haki'si de tükenmiyor. Çatı beşlisinden fazla bir süre Kaido'yla tek başına kapıştı, bu seride Yamato'dan daha küçük yaşta Haoshoku Haki'yi uyandıran ikinci birini görmedik. Üstelik Wano'nun koruyucu tanrısı olan Okuchi No Makami mitolojik Zoan'ına sahip. Her anlamda Sabo'dan ve Zoro'dan üstün.

Zoro'nun, Yamato'dan üstün olan tek yönü hasar gücü o da kılıç kullandığı için olsun bir zahmet. Sabo'ya olan üstünlüğü de ateşi kesebiliyor olması. Gözlem de ve silahlanma da eminim Sabo daha öndedir.

Sabo'nun ateş meyvesini yemeden öncesindeki gücü bile yeterince caydırıcı ki herif o haliyle bile Devrim Ordusu'nun ikinci komutanı konumunda. Silahlanma ve gözlem Haki de belli ki çok iyi. Üç kardeş içinde Luffy ve Ace'nin Haoshoku Haki'si vardı şu ana kadar Sabo da bunun bir örneğini görmedik ama eminim Sabo'da da çıkacaktır.

Yamato bunlardan üsttedir kesinlikle, Sabo ile Zoro arasında da çok küçük bir fark vardır.

Yamato>Sabo>=Zoro
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık