Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Vagabond

İnoue tarihi araştırma yapıyor bence.En son Musashi ve Kojiro hakkındaki bilgilerin muallaklığından bahsediyordu röportajda.Yani adam gerçeğe sadık kalmak istiyor kafasına yatmayan bir senaryo çizmeyecek gibi.
Real'i bitirmeye çalışıyormuş, ondan sonra Vagabond'a geçebilir ama beklentim yok yine de. Çizerse okuruz yoksa o son tarımcılık arkı çok güzeldi, final sayarım.
 



Oğlum son chapter ı neden kimse paylaşmadı bu zamana kadar?





The "true" final chapter of Vagabond by Takehiko Inoue, which was shown in The LAST Manga Exhibition that took place in Ueno Royal Museum in 2008 as well as The LAST Manga Exhibition Complete Catalogue; a printed catalogue that included all the artworks showcased in the exhibition, however due to the limited number of copies, only a very small number of fans were able to get their hands on it.



3 ay önce ortamlara düşmüş . Sergilenmesinden 13 yıl sonra
 
Son düzenleme:
Evet son chapter ın manga sergisinde yayınlanması biraz ilginç, bu chaptera varmamız için 20, 30 bölümün yeteceğini bilmek daha ilginç.

Yinede bir son olduğunu bilmek çok güzel.

Sayfaların bir kısmı taslak gibi ama o bile boğazıma yumru oturmasına yetti. Gözlerim yanıyor. Ama o huzur hissi paha biçilemez
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık